Προσφορά προϊόντων για τους πολίτες που έχουν ανάγκη από τον Σύλλογο «Άγιο Ιωάννη» Αγίας Παρασκευής

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής «Άγιος Ιωάννης» στέκεται αλληλέγγυο στις προσπάθειες στήριξης της κοινωνίας και έτσι σήμερα, 25 Απριλίου 2024, παράδωσε -διά της προέδρου του Ηλέκτρας Αντωνοπούλου-Πανάγου, του αντιπροέδρου Ευάγγελου Θεοδοσοπουλου και του γ.γ. Σταύρου Γεωργίου– ποσότητες προϊόντων, τα οποία είχαν από πριν συνεννοηθεί και για τα οποία υπήρχε έλλειψη. Τα προϊόντα παραδόθηκαν στον πρόεδρο Βασίλη Σαβίδηκαι μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «Αλληλεγγύη για Όλους» της Αγ. Παρασκευής, για να τα προσφέρει σε οικογένειες και συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη οικονομική ανάγκη

και τους οποίους βοηθά μέσα από το έργο του.

«Έρχονται οι μέρες του Θείου Πάθους που θα οδηγήσουν στην Ανάσταση. Η κοινωνία μας, σε μια εποχή ακρίβειας και με μειωμένη την οικονομική της δυνατότητα, έχει πολλές ανάγκες και οι ψυχικές αντοχές της είναι περιορισμένες. Η Αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι η κινητήριος δύναμη για την ελπίδα που όλοι μας πρέπει να έχουμε άσβεστη μέσα μας για καλύτερες μέρες, αλλά κυρίως, για την ανακούφιση όσων έχουν ανάγκη, που αυτές τις μέρες γίνεται εντονότερη» αναφέρουν οι άνθρωποι του Συλλόγου.

The post Προσφορά προϊόντων για τους πολίτες που έχουν ανάγκη από τον Σύλλογο «Άγιο Ιωάννη» Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα