Πρόσκληση εγγραφής μελών από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κηφισιάς καλεί τους πολίτες να ενταχθούν στο κόμμα και «να έχουν ενεργή συμμετοχή στην πορεία προς το 3ο συνέδριο το οποίο θα γίνει τον Απρίλιο».

Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας isyriza.gr. ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και τηλεφωνικό αριθμό.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς,

επίσης, αναφέρει:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα βιώνουμε την κατάρρευση του πολυδιαφημισμένου επιτελικού κράτους της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Οι οδικές αρτηρίες το χειμώνα, μετά από χιονόπτωση, ανοίγουν όταν βρέξει ή όταν βγει ο ήλιος. Οι πυρκαγιές το καλοκαίρι σβήνουν όταν φθάσουν στη θάλασσα.

Δυστυχώς, οι νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες και η κακή διαχείριση της πανδημίας,  μας κατατάσσουν στις χειρότερες θέσεις σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Η κυβέρνηση θεωρεί κανονικότητα να έχουμε πάνω από 100 νεκρούς κάθε μέρα.

Η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης αλλά και στα καύσιμα, χτυπάει την πόρτα των νοικοκυριών και απειλεί τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Πρέπει να μειωθούν άμεσα ο ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα, να γίνει παρέμβαση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, αλλά και να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός στα 800 ευρώ.

Το επιτελικό κράτος πάντως αποδείχτηκε αποτελεσματικό στο να κάνει απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους (5 δισεκατομμύρια), θεωρώντας το κράτος ιδιοκτησία του και  την κρίση, λόγω της πανδημίας, ως ευκαιρία. Πρέπει να εμποδίσουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να συνεχίσει το καταστροφικό έργο της. Ήρθε η ώρα να κάνουμε μια νέα αρχή. Άμεση προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία».

The post Πρόσκληση εγγραφής μελών από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρόσκληση, Ο Μ, ΣΥΡΙΖΑ-Π Σ, Κηφισιάς,prosklisi, o m, syriza-p s, kifisias