Προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ της Κ.Ε του ΚΚΕ «Μακρόνησος: Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά»

Πραγματοποιήθηκε η προβολή του ντοκιμαντέρ της Κ.Ε. του KKE «Μακρόνησος: Μπόλικη πέτρα, Μπόλικη καρδιά» το απόγευμα του Σαββάτου 11/12 στη Νέα Ιωνία.

Εκ μέρους των Κομματικών Οργανώσεων Νέας Ιωνίας, Περισσού και Καλογρέζας – Αλσούπολης χαιρετισμό απηύθυνε ο Μιχάλης Χασιώτης, στέλεχος της οργάνωσης. Στην παρέμβασή του ανέφερε ότι «στη Μακρόνησο οι μηχανισμοί καταστολής τελειοποιήθηκαν, η βία συστηματοποιήθηκε και οι πολιτικά διωκόμενοι

έζησαν τη μεγαλύτερη αναμέτρησή τους όχι μόνο με τον ταξικό αντίπαλο, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό». «Μοναδικός σκοπός του αστικού κράτους ήταν οι εξόριστοι να υποταχθούν, να δηλώσουν μετάνοια, να αποκηρύξουν το ΚΚΕ και τις ιδέες τους», πρόσθεσε.

Φωτίζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για το σήμερα, υπογράμμισε ότι «η ακλόνητη αφοσίωση στα δίκια του λαού, η δύναμη της οργάνωσης και της αντίστασης κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες είναι συστατικά που ατσαλώνουν τους αγωνιστές, και ότι τελικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

Όπως σημειώνει η Κ.Ε του ΚΚΕ, η προβολή ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ανάτασης.

The post Προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ της Κ.Ε του ΚΚΕ «Μακρόνησος: Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα