Σε νέα φάση τα αντιπλημμυρικά έργα στη Φιλοθέη

Σε νέα φάση περνούν τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη Φιλοθέη από τον Δήμο. Έτσι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τη Δευτέρα 1/4/2024 θα ξεκινήσουν οι εργασίες επί της οδού Μακεδονίας από την οδό Γράμμου Βίτσι έως την οδό Κύπρου και στην οδό Μάλεμε από την οδό Γράμμου Βίτσι έως την οδό Βορείου Ηπείρου. Η διάρκεια των εργασιών εκτιμάται ότι θα είναι 3 μήνες.

Μέχρι τώρα, το έργο ολοκλήρωσης του δικτύου αποχετεύσεως ομβρίων

υδάτων έχει ολοκληρωθεί επί των οδών Λουκή Ακρίτα, Μακεδονίας από την οδό Λ. Ακρίτα έως την οδό Ι. Μεταξά, επί της οδού Ευριπίδου και επί της οδού Ελ. Βενιζέλου από την οδό Βεντήρη έως την οδό Εθν. Τραπέζης σε χρόνο μικρότερο του προβλεπόμενου.

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επί της οδού Καλλιγά από την οδό Γράμμου Βίτσι έως την οδό Δάφνης, όπου οι εργασίες ξεκίνησαν στις 11/3/2024 και εκτιμάται ότι η διάρκεια θα είναι 45 ημέρες, και οι εργασίες επί της οδού Εθν. Τραπέζης από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Β. Γεωργίου, με την έναρξη των εν λόγω εργασιών να πραγματοποιείται στις 26/3/2024 και διάρκεια 2 μήνες.

Για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζουν οι πολίτες, μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:

Γραφείο Δημάρχου: 213 2014746-725Γραφείο Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών : 213 2014601.

The post Σε νέα φάση τα αντιπλημμυρικά έργα στη Φιλοθέη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλοθέη,filothei