Σε ποια ρέματα πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής την τελευταία εβδομάδα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, σε καθημερινή βάση, τους καθαρισμούς των ρεμάτων με έμφαση σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, την τελευταία εβδομάδα εκτελέσθηκαν εργασίες καθαρισμού τμημάτων των εξής ρεμάτων:

Α. ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝΣτο ρέμα Πικροδάφνης από την οδό Πόρου έως την Λεωφόρο Θηβών του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.Στο ρέμα Παράρεμα Εσχατιάς από την οδό Σωκράτους έως την οδό Αττάλου του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.Στο ρέμα Πάνθεον του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.Στο
ρέμα από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Αγίας Μαρίνας του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.Στο ρέμα Τσαλαβούτα από την οδό Κροντήρη έως την οδό Ευρίπου του Δήμου Περιστερίου.Β. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΡέμα Ασωπός, Δήμος Ωρωπού.Μέγα ρέμα Ραφήνας, Δήμος Ραφήνας Πικερμίου.Ρέμα Ρεβυθιάς, Δήμος Ωρωπού.

Επίσης, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες καθαρισμού τμημάτων των εξής ρεμάτων:

Α. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΡέμα Παλλήνης, Δήμος Παλλήνης.Ρέμα Κεντρικό Αφιδνών, Δήμος Ωρωπού.Ρέμα Κεντρικό Διονύσου, Δήμος Διονύσου.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, επισημαίνει σχετικά: «Χωρίς χρονοτριβές εντατικοποιούμε τις παρεμβάσεις μας, μεριμνώντας για τη θωράκιση της Αττικής και την ασφάλεια των πολιτών που είναι και η προτεραιότητά μας».

The post Σε ποια ρέματα πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής την τελευταία εβδομάδα appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιφέρειας Αττικής,perifereias attikis