Τεχνικό πρόγραμμα, δημοτικά τέλη και τροφεία πέρασε το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης

Την Τετάρτη 31/1/2024 πραγματοποιήθηκε η 2η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν τα σοβαρά θέματα που εκκρεμούσαν κι έπρεπε να είχαν ψηφιστεί από την προηγούμενη διοίκηση, όπως το τεχνικό πρόγραμμα, τα δημοτικά τέλη και τα τροφεία των βρεφονηπιακών σταθμών, αλλά και στο οποίο έγινε ενημέρωση περί της εισηγητικής έκθεσης 4ου τριμήνου έτους 2023 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους Πεσόντες Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια.

Στη συνέχεια, η δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι ενημέρωσαν για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου – την καθαριότητα, την Πολιτική Προστασία, τα σχολεία, τον αθλητισμό κ.ά.

Η ψήφιση του τεχνικού προγράμματος και των τελών ήταν παραπάνω από αναγκαία, αφού θα ακολουθήσει η ψήφιση του προϋπολογισμού, ώστε να μπορεί ο Δήμος να βγει από την αδράνεια και η νέα διοίκηση να δώσει λύση στα επείγοντα θέματα που λιμνάζουν εδώ και πολύ καιρό – την καθαριότητα, την επισκευή και συντήρηση των οχημάτων, τον οδοφωτισμό κ.ά.

Όσον αφορά στα δημοτικά τέλη, παρέμειναν στα ίδια επίπεδα, παρά την τρέχουσα οικονομική κατάσταση. Η δήμαρχος δήλωσε σχετικά ότι «εργαζόμαστε σκληρά για να πετύχουμε την εξυγίανση και να αποκαταστήσουμε την οικονομική αξιοπιστία μας ως Δήμος».

Επίσης, πάρθηκαν αποφάσεις για διαδικαστικά θέματα, όπως ο ορισμός εκπροσώπων στα κεντρικά όργανα της αυτοδιοίκησης (ΠΕΔΑ) και στους συνδέσμους (ΣΠΑΠ, ΣΒΑΠ), όπου εκλέχτηκαν εκπρόσωποι της διοίκησης και της αντιπολίτευσης, όπως προβλέπεται.

The post Τεχνικό πρόγραμμα, δημοτικά τέλη και τροφεία πέρασε το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δ Σ, Δήμου Πεντέλης,d s, dimou pentelis