Σίγησε η εμβληματική «σφυρίχτρα» της Λεωφόρου Κηφισιάς

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κωτσάκης, ο τροχονόμος που ήταν πραγματικό σύμβολο της διασταύρωσης της Λεωφόρου Κηφισιάς με την οδό Αγίας Βαρβάρας. Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση στην ομάδα του Facebook ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ – ΦΙΛΟΘΕΗ- ΨΥΧΙΚΟ.

Με τη χαρακτηριστική του παρουσία και την αυστηρή επαγγελματική του συμπεριφορά, ο Νίκος Κωτσάκης είχε κερδίσει τον σεβασμό όλων

όσων περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο και το παρατσούκλι «Μουστάκιας» αποτύπωνε όχι μόνο το χαρακτηριστικό του παχύ μαύρο μουστάκι, αλλά και τον σεβασμό και την οικειότητα που απέπνεε ο ίδιος.

Όπως αναφέρεται στη δημοσίευση, ο Νίκος Κωτσάκης ήταν παιδί πολυμελούς οικογένειας από την Ηλεία (από τα Μυρώνεια της ορεινής Ολυμπίας) και μόλις από τα 15 του ανέλαβε την ευθύνη της οικογένειάς του, εργαζόμενος σκληρά στα χωράφια.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Γιώργο Λιάνη και δημοσιεύθηκε στη «Real News» (2012), είχε πει ότι προόριζε τον εαυτό του για ιερέα, αλλά με την έννοια του λειτουργού. Η θέση του τροχονόμου προέκυψε όταν την περίοδο που ήταν στρατιώτης, συνάντησε τρεις «χωροφυλάκους», παρατήρησε το παρουσιαστικό τους και τους ρώτησε αν μπορεί να γίνει και αυτός αστυνομικός.

Όπως είχε πει, τη θέση του στη συγκεκριμένη διασταύρωση την είχε από τον Ιούλιο του 1985!

The post Σίγησε η εμβληματική «σφυρίχτρα» της Λεωφόρου Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίγησε, Λεωφόρου Κηφισιάς,sigise, leoforou kifisias