Σημαίνοντα πρόσωπα της Αγίας Παρασκευής δηλώνουν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μυλωνάκη

Σημαίνοντα πρόσωπα της πόλης δηλώνουν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή Γιάννη Μυλωνάκη, ενόψει του κρίσιμου δεύτερου γύρου των αυτοδικοικητικών εκλογών.

Τελικά, ως Αγία Παρασκευή όντως αλλάζουμε

Τελικά ως Αγία Παρασκευή όντως αλλάζουμε. Αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου η φρέσκια, ακμαία και ολοκληρωμένη πρόταση του Γιάννη Μυλωνάκη για το μέλλον της πόλης μας πέτυχε να προηγηθεί την πρώτη Κυριακή.

Αυτό φάνηκε από το ευρύτερο προεκλογικό

κλίμα, το οποίο δεν περιείχε την έντονη τοξικότητα των προηγούμενων ετών. Αυτό φάνηκε και από την επιλογή των Δημοτών, η οποία δεν στηρίχθηκε σε αυστηρώς κομματικά κριτήρια.

Αυτή η αισιόδοξη προοπτική μένει να επιβεβαιωθεί την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και σε βάθος χρόνου, όταν θα κληθούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον νέο Δήμαρχο να αντιμετωπίσει τα χρονίζοντα προβλήματα και να δώσει τις βέλτιστες δυνατές λύσεις με ευθύνη και αποφασιστικότητα, κάνοντας πράξη αυτό που αξίζει στην πόλη μας: Να μην συμβιβάζεται με αυτό που είναι, αλλά να διεκδικεί αυτό που μπορεί να γίνει.

Γιάννης Σιδέρης

Επιλέγουμε δήμαρχο για την επόμενη κρίσιμη πενταετία

Την προσεχή Κυριακή 15 Οκτωβρίου επιλέγουμε τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής για την επόμενη κρίσιμη πενταετία.

Ως πρώην δημοτικός σύμβουλος, επιχειρηματίας και δημότης της πόλης θεωρώ ότι η απόφαση των δημοτών να αλλάξουν σελίδα είναι ορθή και πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους.

Χωρίς να υποτιμώ καμία παράταξη και κανένα πρόσωπο και λαμβάνοντας υπόψη το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, κρίνω ότι η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Μυλωνάκη πρέπει να έχει την ευκαιρία να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, με σκοπό την επιβίωση και ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σε μία πόλη με κανόνες και σεβασμό στα δημόσια αγαθά.

Γεώργιος Καββαθάς, πρόεδρος Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ).

Το μήνυμα της προωθητικής αλλαγής

Στην Αγία Παρασκευή, οι αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023 έδωσαν πολλά μηνύματα. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι της προωθητικής αλλαγής.

Η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη, καταγράφει μόνον αυτή μια σημαντική αύξηση της επιρροής της στους δημότες, παρά τη μείωση της συμμετοχής. Το πρόγραμμά της συγκέντρωσε την αποδοχή της σχετικής πλειοψηφίας των δημοτών. Σε σύγκριση με την άλλη πρόταση, η οποία έχει δοκιμασθεί, υπερτερεί.

Την προσεχή Κυριακή 15 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή μας μπορούμε να εγκαινιάσουμεμία νέα περίοδο, που θα ωθήσει την πόλη μπροστά. Είμαστε εδώ για να την υποστηρίξουμε επιστημονικά, πολιτικά και τεχνοκρατικά.

Ως δημότη και κάτοικος Αγίας Παρασκευής δηλώνω «παρών».

Για την πόλη που μας αξίζει.

Ανδρέας Ανδρεόπουλος, ομότιμος καθηγητής και πρώην πρύτανης του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), πρ. γενικός γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).

Δηλώνω «παρών» στον Γ. Μυλωνάκη και στην «Αλλαγή» της πόλης

Στις εκλογές την προσεχή Κυριακή 15 Οκτωβρίου δίνουμε το κυρίαρχο μήνυμα της αλλαγής με τον Γιάννη Μυλωνάκη και την παράταξη “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή”.

Οι πολίτες αποφάσισαν την προηγούμενη Κυριακή και έδειξαν τον δρόμο για τον νέο Δήμαρχο. Και αυτή την απόφαση πρέπει να σεβαστούμε.

Ως δημότης και κάτοικος Αγίας Παρασκευής δηλώνω «παρών» στις εκλογές για να υλοποιηθεί ένα πλήρες και εφικτό πρόγραμμα, που θα πάει την πόλη μπροστά. Ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας, το αστικό περιβάλλον, τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών, τις υποδομές, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.

Αλλά και ως πατέρας δύο μικρών παιδιών, διεκδικώ την πόλη που θέλουμε και αξίζει στα παιδιά μας.

Κώστας Παπαδημητρίου, γενικός γραμματέας Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

The post Σημαίνοντα πρόσωπα της Αγίας Παρασκευής δηλώνουν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μυλωνάκη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα