Σούπερ προβολές στο Cine Νοσταλγία

Δύο πρώτες προβολές εξασφάλισε ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Ηρακλείου Αττικής Cine Νοσταλγία για τους πιστούς του. Και, μάλιστα, ταινίες για κάθε… καλοκαιρινό γούστο: από τη μια η «φρέσκια» κωμωδία «Μαθήματα αποπλάνησης» (φωτό) κι από την άλλη το αστυνομικό θρίλερ «Μάρλοου»!

Μαθήματα αποπλάνησης

(Πέμπτη 22/6 έως Τετάρτη 28/6, στις 21:00)

Στα πρόθυρα να χάσει το πατρικό της σπίτι, η Maddie ανακαλύπτει μια ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy,

προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Με έκπληξη, η Maddie σύντομα καταλαβαίνει πως ο παράξενος Percy δεν είναι του χεριού της όπως αρχικά νόμιζε!

Σκηνοθεσία: Τζιν Σταπνίσκι

Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Ναταλι Μοράλες, Μάθιου Μπροντερικ, Ίμπον Μος-Μπάκρακ

Διάρκεια: 103΄

Ντετέκτιβ Μάρλοου

(Πέμπτη 22/6 έως Τετάρτη 28/6, στις 22:45)

Ένα σκοτεινό θρίλερ γεμάτο αγωνία, από τον βραβευμένο με Όσκαρ Νιλ Τζόρνταν («Το παιχνίδι των λυγμών»), με εξαιρετικούς ηθοποιούς.

Λος Άντζελες, 1939. Ο ντετέκτιβ Μάρλοου αναλαμβάνει να βρει τον εξαφανισμένο Πίτερσον, διευθυντή των Pacific Film Studios και εραστή της πλούσιας κληρονόμου Κλερ. Ο Πίτερσον θεωρήθηκε νεκρός αφού μετά από ένα τρελό μεθύσι είχε παρασυρθεί από ένα αυτοκίνητο έξω από ένα πριβέ κλαμπ. Ωστόσο, ο Μάρλοου τρέφει αμφιβολίες για τον θάνατο του Πίτερσον και αρχίζει να ερευνά, παρά την αδιαφορία του επιθεωρητή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Τζο Γκριν.

Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν

Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Τζέσικα Λανγκ, Νταϊάν Κρούγκερ

Διάρκεια: 109΄

The post Σούπερ προβολές στο Cine Νοσταλγία appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα