Στη Βουλή για θέματα πολιτισμού ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Εκπροσωπώντας την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, με εισήγησή του στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών με θέμα «Πολιτιστική Πολιτική και Περιφερειακή Ανάπτυξη», αναφέρθηκε στην αξία του πολιτισμού για τις τοπικές κοινωνίες και απευθυνόμενος στο Σώμα, πρότεινε τη δημιουργία Τοπικών Συμβουλίων Πολιτισμού ανά Δήμο και την ελεύθερη πρόσβαση των νέων στα πολιτιστικά δρώμενα. Μια πρόταση που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην ανάπτυξη του πολιτισμού

στους Δήμους, κάτι για το οποίο ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, παρουσιάστηκε σίγουρος για την αναγκαιότητά της.

«Μέγα ζητούμενο για τον Ηλία Αποστολόπουλο είναι η προσέλκυση όλων και περισσότερων νέων στα πολιτιστικά δρώμενα και γι’ αυτόν τον λόγο υποστήριξε ότι πρέπει να δοθούν κίνητρα και οικονομικές διευκολύνσεις με τη χρήση voucher. Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα γενιά ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος θέτει ως βασική προτεραιότητα την τοπική θεσμική πρόοδο του πολιτισμού, κάτι που θα προσδώσει υπεραξία, μέσω της παιδείας και της κουλτούρας που θα δημιουργηθεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

The post Στη Βουλή για θέματα πολιτισμού ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βουλή, Παπάγου – Χολαργού,vouli, papagou – cholargou