Στην τελετή βράβευσης αριστευσάντων μαθητών και φοιτητών πολύτεκνων οικογενειών ο περιφερειάρχης Ατττικής

Στην ανάγκη ενίσχυσης των δημογραφικών και οικογενειακών πολιτικών από την Πολιτεία αλλά και την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια Αττικής στην εφαρμογή δράσεων στήριξής της αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή απονομής βραβείων σε αριστεύσαντες μαθητές που διοργάνωσε η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών, με τη χορηγία της ΙΜΜ Βατοπαιδίου.

Τον κ. Πατούλη

υποδέχθηκε στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΑΣΠΕ και ΕΠΑ Β. Θεοτοκάτος και τα μέλη του Δ.Σ. Την τελετή άνοιξε με χαιρετισμό ο π. Μάξιμος, εκπρόσωπος της ΙΜΜ Βατοπαιδίου, ο οποίος απένειμε τα βραβεία με χρηματικό έπαθλο από την Μονή, σε 770 παιδιά και γονείς, μεταπτυχιακούς, πτυχιούχους, εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και αριστούχους μαθητές Γυμνασίου- Λύκειου για το έτος 2022.

Κατά την ομιλία του ο κ. Πατούλης εξήρε το έργο της Ένωσης Πολυτέκνων, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η σπουδαιότητα της οικογένειας, και ιδιαίτερα της πολύτεκνης, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Παράλληλα, ανέφερε ότι από την πλευρά της, η  Περιφέρεια  έχει επενδύσει γενναία, με ένα πολυετές πρόγραμμα 140 εκατ. με στόχο τη στήριξη της οικογένειας, καθώς όπως επισήμανε πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο εφάπτεται άμεσα με το δημογραφικό πρόβλημα και με προεκτάσεις στον οικονομικό και ασφαλιστικό τομέα.

Η αναλυτική ανακοίνωση για τις βραβεύσειςΛήψη

The post Στην τελετή βράβευσης αριστευσάντων μαθητών και φοιτητών πολύτεκνων οικογενειών ο περιφερειάρχης Ατττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ατττικής,atttikis