Στις εκδηλώσεις μνήμης για την 107η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων ο Γ. Πατούλης

Στις επετειακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν υπό τη διοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής με αφορμή την 107η επέτειο της Γενοκτονίας Των Αρμενίων παραβρέθηκε το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης. Η κεντρική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του Πολεμικού Μουσείου. Χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης Αττικής, εκπρόσωπος της ελληνικής Κυβέρνησης, της Βουλής, ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Αρμενίας Τιγκράν

Μκρτσιάν, ο εκπρόσωπος της Αρμενικής Νεολαίας Ελλάδος Σάμουελ Σαμουελιάν, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρύτανης του διπλωματικού σώματος και πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος. Μετά τη λήξη της τελετής ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Νικήτας Κακλαμάνης, αντιπρόεδρος Βουλής και βουλευτής Ν.Δ. ο Γιώργος Καραγιάννης, υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, ο Γιάννης Τραγάκης, βουλευτής Ν.Δ. και πρόεδρος Επιτροπής Δεοντολογίας, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, βουλευτής Ν.Δ., ο Γιώργος Βαρυθυμιάδης, πρόεδρος της Πανποντιακής Ένωσης Ελλάδος, ο βουλευτής και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλήνων και Αρμενίων Δημήτρης Μαρκόπουλος, η Άννα Ασημακοπούλου, ευρωβουλευτής Ν.Δ., η Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτής Ν.Δ., ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, ο μητροπολίτης των Ορθοδόξων Αρμενίων της Ελλάδας Κεγάμ Χατσεριάν, ο εκπρόσωπος του μακαριώτατου Ιερώνυμου πανοσιολογιότατος πατέρας Γαβριήλ, ο Καμενίδης Ισαάκ, πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Αρμενίων, πρέσβεις, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

The post Στις εκδηλώσεις μνήμης για την 107η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων ο Γ. Πατούλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
107η, Γενοκτονίας, Αρμενίων, Πατούλης,107i, genoktonias, armenion, patoulis