Στο οικολογικό πάρκο Νέου Ψυχικού θα εορταστεί η Ημέρα του Περιβάλλοντος

Στο οικολογικό πάρκο Νέου Ψυχικού, όπου δίνεται έμφαση στην προβολή της οικολογίας, την προστασία του περιβάλλοντος και στην ανακύκλωση, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της Ημέρας του Περιβάλλοντος, την Κυριακή 5 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 15:00.

Ο χώρος του πάρκου (έκτασης 2.500 στρεμμάτων) διαθέτει παιδική χαρά, καταρράκτη, συντριβάνι, κιόσκια, και φυσικά το πολυαγαπημένο τρενάκι, όπως τονίζει η δημοτική αρχή.

«Γεμίστε λοιπόν μια τσάντα με εφημερίδες,

μπουκάλια, κουτάκια αναψυκτικών και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά -όπως μπαταρίες και καπάκια από μπουκάλια- επισκεφτείτε τους κάδους ανακύκλωσης που θα βρείτε στο πάρκο και ελάτε να γιορτάσουμε παρέα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος», αναφέρει η δημοτική αρχή.

Την υποδοχή των επισκεπτών θα αναλάβει ο «Πέρι», η μασκότ της εκδήλωσης, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν και να μάθουν με τις εξής δραστηριότητες:

Κυνήγι Θυσαυρού: Που πήγαν τα λουλούδια; Διαδραστική θεατρική παράσταση «Οι σούπερ προστάτες της γης». Εργαστήρι Μουσικής με όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά. Εργαστήρι Πειραμάτων με θέμα το νερό. Εργαστήρι Εικαστικών.

Σε κάθε επισκέπτη θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα.

The post Στο οικολογικό πάρκο Νέου Ψυχικού θα εορταστεί η Ημέρα του Περιβάλλοντος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα