Στο πνεύμα των Χριστουγέννων ταξίδεψε το φιλόμουσο κοινό η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς

Την καθιερωμένη μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία της έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς «Ανδρέας Κατεβαίνης» την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του αρχιμουσικού Φίλιππου Χίου.

Το μουσικό κοινό της Κηφισιάς μεταφέρθηκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και περιπλανήθηκε σε αυθεντικές μουσικές απ’ όλο τον κόσμο, του Sandro Taccani, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Γιάννη Σπανού, της Πέννυς Μπαλτατζή και της αθάνατης δεκαετίας του ΄60.

Χαιρετισμό

απηύθυνε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ενώ την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Λίλα Παπαδημητρίου, και παρουσίασε η κ. Άννα Κατσούλη.

Στην υπέροχη αυτή μουσική βραδιά παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης και Επιχειρησιακού Προγράμματος και Ζωοφιλίας, Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Γιώργος Παπαδόπουλος, η αρμόδια για την εποπτεία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς «Νίκος Αντωνόπουλος», Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα, η δημοτική σύμβουλος Αγγελική Παπάζογλου, ο πρόεδρος του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Αιγυπτιωτών Ελλήνων «Η Αποκατάστασις», Μάρκος Μάστρακας, πρόεδροι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

The post Στο πνεύμα των Χριστουγέννων ταξίδεψε το φιλόμουσο κοινό η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα