Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Μαζί για την Πόλη μας ο Γιώργος Καλέμης

Στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης Μαζί για την πόλη μας ενισχύοντάς την ακόμη περισσότερο στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, θα συμμετέχει και ο Γιώργος Καλέμης.

Ο Γιώργος Καλέμης ζει από το 1974 στον Χολαργό. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο M.Ed. από το Ελληνικό Ανοικτό

Πανεπιστήμιο, στον τομέα «Εκπαίδευση: Παιδαγωγικές σπουδές».

Εργάστηκε σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αθήνα και στον Χολαργό, ήταν μάλιστα και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, ενώ από το 2002 εργάζεται ως καθηγητής σε δημόσια σχολεία. Για οκτώ χρόνια εργάστηκε στο Υπουργείο Παιδείας στο σχεδιασμό, υλοποίηση και διαχείριση των κεντρικών ηλεκτρονικών υπηρεσιών και ήταν μέλος της ΚΕΕ σε θέματα ασφάλειας στην εκπομπή των θεμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Από το 2013 εργάστηκε στο 1ο Γυμνάσιο Παπάγου και από το 2022 είναι καθηγητής στο 2ο Γυμνάσιο Χολαργού.Ομάδες του έχουν βραβευθεί με Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια βραβεία σε διαγωνισμούς φυσικής και ρομποτικής.

Η Παράταξή μας διαθέτει εξαιρετικό στελεχιακό δυναμικό μετά και την συνεχόμενη ενίσχυση της από νέους υποψηφίους, γυναίκες και άνδρες. Όλοι μαζί, ενωμένοι, προχωρούμε με μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά, για την υλοποίηση του σχεδίου μας σε όφελος των συμπολιτών μας και της πόλης που αγαπάμε.

The post Στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Μαζί για την Πόλη μας ο Γιώργος Καλέμης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα