Στον Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Επίσκεψη στον Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου, ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Αττική, με στόχο να ενημερωθεί για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και να εποπτεύσει σημαντικά έργα και υποδομές που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας. Στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού υλοποιούνται έργα συνολικού προϋπολογισμού

που ξεπερνά τα 33 εκατ. ευρώ.

Ο περιφερειάρχης μετέβη στο δημαρχείο της πόλης, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Σ. Τσίρμπα, αντιδημάρχους και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε έργα που υλοποιούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, όπως τα έργα αναμόρφωσης της πλατείας στην περιοχή Μυκονιάτικα και κατασκευής των Κοινωνικών και Προνοιακών Υποδομών, τα οποία είναι σε φάση ολοκλήρωσης και αναμένεται να εγκαινιαστούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Παράλληλα ενημερώθηκε για την πορεία κρίσιμων αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή και η επίσκεψή του ολοκληρώθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης, όπου συναντήθηκε με πολίτες, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και τοπικών συλλόγων.

Στο πλαίσιο τη επίσκεψής του στον Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού, αλλά και κατά τη διάρκεια της συνάντησπής του με πολίτες, τον κ. Πατούλη συνόδευαν εκτός από τον δήμαρχο Σ. Τσίρμπα, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος,  ο αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Χ. Αλεξανδράτος, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Λοβέρδος, η εντεταλμένη για θέματα ισότητας περιφερειακή σύμβουλος Μ. Αγγελοπούλου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Τουρισμού Θ. Κουτσογιαννόπουλος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αττική του Γ. Πατούλη Β. Λώλος, Π. Καραβίτης και Μαρίνη-Σαλαβράκου Α., οι αντιδήμαρχοι Σ. Κατσίνης, Σ. Δανάκος, Α. Καπνιά, Γ. Νταούτης και Π. Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τ. Αθανασόπουλος, η γ. γραμματέας του Δήμου Μ. Σαπέλα, η πρόεδρος του Δ.Σ. του πάρκου «Τρίτση» Σ. Μαυρίκου, η γραμματέας του φορέα του μητροπολιτικού πάρκου «Α. Τρίτσης» Α. Ζησιμάτου, ο πρόεδρος Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών Δ. Μουλιάτος, η διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα και ο διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αλ. Καλογερόπουλος και άλλα υπηρεσιακά στελέχη. 

Αναλυτικά η περιοδεία του περιφερειάρχη στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – ΚαματερούΛήψη

The post Στον Δήμο Αγ. Αναργύρων – Καματερού ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμο Αγ, Αναργύρων – Καματερού, Αττικής Γ, Πατούλης,dimo ag, anargyron – kamaterou, attikis g, patoulis