Συλλήψεις επίδοξων διαρρηκτών σε Ηράκλειο Αττικής και Χαλάνδρι

Στελέχη της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν δύο άτομα στα Βόρεια Προάστια, τα οποία αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικίες, το μεσημέρι της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2023.

Στην πρώτη περίπτωση, στην περιοχή του Χαλανδρίου, ο 44χρονος δράστης, αφού διέρρηξε κεντρική θύρα πολυκατοικίας, επιχείρησε να εισέλθει σε διαμέρισμα, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποιος ειδοποίησε την αστυνομία. Οι στυνομικοί που έφθασαν στον χώρο εντόπισαν τον διαρρήκτη σε υπόγειο χώρο, τον συνέλαβαν

και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, όπου και ταυτοποιήθηκε. Πάνω του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν μεταλλική λάμα, φορητός υπολογιστής, φορητή τηλεόραση, φορτιστής, κεραία και τηλεκοντρόλ.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής, 43χρονος ημεδαπός αποπειράθηκε να εισέλθει σε μονοκατοικία, αλλά στην προσπάθειά του να διαρρήξει την πόρτα της κουζίνας έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κάλεσε το Κέντρο Άμεσης Δράσης. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που έφθασαν στο σημείο κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, όπου επίσης ταυτοποιήθηκε.

Και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

The post Συλλήψεις επίδοξων διαρρηκτών σε Ηράκλειο Αττικής και Χαλάνδρι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συλλήψεις, Ηράκλειο Αττικής, Χαλάνδρι,syllipseis, irakleio attikis, chalandri