Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τον περιφερειάρχη Αττικής και την ΚΕΔΕ για τον θάνατο του Λάζαρου Λασκαρίδη

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά πέφτοντας από μπαλκόνι, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Δήμου, έχασε τη μάχη να διατηρηθεί στη ζωή.

Αμέσως μετά την ενημέρωση για το δυσάρεστο συμβάν υπάρχουν πλήθος συλλυπητηρίων μηνυμάτων, μεταξύ των οποίων κι αυτά του περιφερερειάρχη Αττικής και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Στο μήνυμά του ο κ. Γιώργος Πατούλης αναφέρει:

«Με  βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα τον τραγικό, άδικο και πολύ πρόωρο θάνατο του αντιδημάρχου Καλλιθέας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Τώρα

Καλλιθέα Λάζαρου Λασκαρίδη.

Ενός νέου ανθρώπου που υπηρέτησε με ζήλο για πολλά χρόνια την Αυτοδιοίκηση και είχε ακόμα να προσφέρει πολλά στην αγαπημένη του πόλη την Καλλιθέα.

Η αυτοδιοικητική μας οικογένεια έχασε ένα άξιο μέλος της, ωστόσο είμαι βέβαιος ότι οι συμπολίτες του στην Καλλιθέα δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.

Στο δήμαρχο Καλλιθέας Δ. Κάρναβο, σε όλη τη διοίκηση του Δήμου, καθώς και στην οικογένεια και τους φίλους του Λάζαρου Λασκαρίδη, εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου».

Στην ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ αναφέρει:

«Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για την τραγική απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη, αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Τώρα Καλλιθέα.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπηρέτησε επί χρόνια την Αυτοδιοίκηση και την πόλη του, προσφέροντας πολύτιμο έργο στον τομέα του Πολιτισμού και αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην Καλλιθέα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχασε ένα άξιο στέλεχος και η πόλη του έναν οραματιστή και εμπνευσμένο άνθρωπο, που την υπηρέτησε με συνέπεια και ευθύνη.

Η ΚΕΔΕ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στη Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας».

The post Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τον περιφερειάρχη Αττικής και την ΚΕΔΕ για τον θάνατο του Λάζαρου Λασκαρίδη appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συλλυπητήριες, Αττικής, ΚΕΔΕ, Λάζαρου Λασκαρίδη,syllypitiries, attikis, kede, lazarou laskaridi