Συνάντηση Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης με Ά. Μπούσουλα και Ι. Ξανθάκο

Η Ένωση Γονέων Δήμου Πεντέλης, τη Δευτέρα 13/7, υποδέχθηκε την αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, Άντα Μπούσουλα και τον διευθυντή Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, Ιωάννη Ξανθάκο.

Κατά τη συνάντηση υπήρξε ενημέρωση των γονέων και συζήτηση για πολεοδομικά ζητήματα του Δήμου.

Η Ένωση, ακόμη, ενημερώθηκε ότι σύντομα ανοίγει διαβούλευση για την επικαιροποίηση του Πολεοδομικού (Χωρικού) Σχεδίου της πόλης και όλες οι προτάσεις δημοτών και φορέων είναι ευπρόσδεκτες.

Εξ αυτού, η Ένωση καλεί γονείς και φίλους, «ειδικά με γνώσεις γύρω από νομικά

και μηχανικά θέματα», να μετέχουν σε μια διαρκή ομάδα εργασίας, ώστε να συνεισφέρουν με προτάσεις και αιτήματα στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου στον Δήμο Πεντέλης.

Επιπροσθέτως, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, συγκεντρώθηκαν πληροφορίες για τις έως σήμερα ενέργειες στον Δήμο για την καλύτερη διεξαγωγή της.

Επίσης οι γονείς συνομίλησαν μέσω τηλεδιάσκεψης με τον πρόεδρο ΔΕΠ Αμαρουσίου και εκπαιδευτικό Παναγιώτη Σαγρή, ακούγοντας με «πολύ ενδιαφέρον τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες που έγιναν στο γειτονικό Δήμο, μέσα σε λίγους μήνες και πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα έχουν 15 νέες αίθουσες νηπιαγωγείων».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν από το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων ο πρόεδρος, Κ. Χριστόπουλος, η αντιπρόεδρος, Κ. Αρναούτογλου, η γραμματέας, Μ. Τουγουντζόγλου, ο Ηλ. Αλεξόπουλος, ο Ν. Μαδάκης και ο Ν. Γαλάτης. Ακόμη, το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Κρυσταλλείου, Μ. Πρωτολάτης και η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Νηπιαγωγείου Νέας Πεντέλης, Ελ. Αμπατζή.

«Η συζήτηση συνεχίστηκε μέχρι που έπρεπε να κλείσει και το κολυμβητήριο!Βάλαμε λοιπόν μια άνω τελεία και έπεται συνέχεια…» σημειώνεται στο τέλος της ανακοίνωσης της Ένωσης.

The post Συνάντηση Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης με Ά. Μπούσουλα και Ι. Ξανθάκο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα