Συνάντηση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων με επιχειρηματίες και κατοίκους στη Λυκόβρυση

Παρουσία επιχειρηματιών και πολιτών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Μαΐου συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υποψήφιο Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, Νίκο Παπαθανάση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε γνωστό χώρο εστίασης στη Λυκόβρυση, ο Νίκος Παπαθανάσης και οι πολίτες είχαν την ευκαιρία

να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα καθημερινότητας ενόψει και των βουλευτικών εκλογών. Παράλληλα ανέπτυξαν και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που αφορούν στις δύο δημοτικές ενότητες. Ευχήθηκε στον συνδυασμό καλή επιτυχία, όπως είπε χαρακτηριστικά “εύχομαι στον φίλο μου Τάκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές καλή επιτυχία”.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου, ο οποίος ήταν και ο διοργανωτής της εκδήλωσης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Νίκο Παπαθανάση στις βουλευτικές εκλογές τονίζοντας ότι «με τις γνώσεις και την εργατικότητά του θα βοηθήσει ουσιαστικά τη Βουλή των Ελλήνων. Παράλληλα μπορεί ως γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης και των ιδιαιτεροτήτων της, μπορεί να στηρίξει τον Δήμο μας σε πολλά θέματα, όπως με το Ταμείο Ανάκαμψης και Εταιρικό Σύμφωνο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) 2021-2027.Είναι οι πηγές χρηματοδότησης που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να απορροφήσουμε ως Δήμος.

Θα πετύχουμε πάρα πολλά με τη βοήθεια των ανθρώπων που μας στηρίζουν και γίνεται μόνο με αμφίδρομη ανθρώπινη σχέση με όλους αυτούς τους ανθρώπους».

The post Συνάντηση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων με επιχειρηματίες και κατοίκους στη Λυκόβρυση appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνάντηση, Ανάπτυξης, Επενδύσεων, Λυκόβρυση,synantisi, anaptyxis, ependyseon, lykovrysi