Συνεχίζονται οι εργασίας αντικατάστασης παλιών υδρομετρητών με νέους ψηφιακούς στον Δήμο Κηφισιάς

Από την Πέμπτη 06/07/2023 έως και την επόμενη Παρασκευή 14/07/2023, τις ώρες 07.30 – 17.00, θα πραγματοποιούνται εργασίες αντικατάστασης παλιών υδρομέτρων με νέους ψηφιακούς υδρομετρητές, στις εξής οδούς του Δήμου Κηφισιάς:

Αγίων ΑναργύρωνΝικολαϊδηΠασαδάκη25ης ΜαρτίουΠαναγιώτη ΕλήΣιβρισαρίουΕρυθρώνΚρήνης.

Στο πλαίσιo των παραπάνω εργασιών, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ο οποίος ζητά την κατανόηση των πολιτών, θα συνεχίζουν να σημειώνονται ολιγόλεπτες διακοπές ύδρευσης λόγω της αντικατάστασης των παλιών υδρομέτρων, αλλά και της εγκατάστασης του συστήματος τηλε-ελέγχου και τηλεχειρισμούς τους.

Υπενθυμίζεται

ότι η αντικατάσταση γίνεται χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση των καταναλωτών, καθώς η σχετική δαπάνη καλύπτεται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το θέμα οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στους τηλ. αριθμούς 210 6206843, 213 2007676-46.

«Το έργο της αντικατάστασης των υδρομέτρων αποσκοπεί στην αναβάθμιση μετρικού συστήματος οικιακών καταναλώσεων προς όφελος όλων των συμπολιτών μας και  στον εκσυγχρονισμό των υποδομών ύδρευσης» σημειώνει η δημοτική αρχή.

The post Συνεχίζονται οι εργασίας αντικατάστασης παλιών υδρομετρητών με νέους ψηφιακούς στον Δήμο Κηφισιάς appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα