Συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το Κτήμα Φιξ

Πρακτικές συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών εξέτασαν ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Μπάμπαλος και ο πρύτανης του Ιδρύματος Σπύρος Κίντζιος σε συνάντησή τους στο δημαρχείο Ηρακλείου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επίκεντρο της συζήτησης ήταν το Κτήμα Φιξ, το οποίο δήμαρχος και πρύτανης επισκέφθηκαν αμέσως μετά την συνάντηση, καθώς ο Νίκος Μπάμπαλος ζήτησε την συνδρομή του Πανεπιστημίου στα βήματα που θα ακολουθήσουν για την ανάδειξη του Κτήματος.

Ειδικότερα, οι δύο πλευρές συζήτησαν τρόπους

με τους οποίους το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο μπορεί να συνδράμει στην προστασία και τον εμπλουτισμό της χλωρίδας του πάρκου, την υλοποίηση προγραμμάτων εκπαιδευτικού χαρακτήρα για τους μαθητές, τις μαθήτριες αλλά και τους πολίτες του Ηρακλείου κ.ά. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος ήδη συνεργάζεται με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο για τη γενική αστική χλωρίδα.

«Θέλουμε πάντα να συνεργαζόμαστε με τους πλέον ειδικούς, με επιστήμονες που θα μας δώσουν τις καλύτερες δυνατές κατευθύνσεις για τον Δήμο και τους δημότες μας. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα ύψιστης σημασίας θέμα, το Κτήμα Φιξ, το οποίο θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να αναδείξουμε όπως του αξίζει, ώστε να αποτελέσει τοπόσημο πρασίνου, ιστορίας και πολιτισμού της πόλης μας. Ευχαριστώ πολύ τον πρύτανη για την ανταπόκριση. Σύντομα θα μπορέσουμε να καθορίσουμε και τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

The post Συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το Κτήμα Φιξ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα