Τάσος Γιαννακόπουλος: Δηλώνω «παρών» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου από τη θέση του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου

Αγαπητοί δημότες,

Όπου και να στρέψει κάποιος το βλέμμα του στην πόλη τα τελευταία τέσσερα χρόνια θα διακρίνει εγκατάλειψη στις υποδομές, ανυπαρξία σχεδιασμού, δημοτική αρχή απομακρυσμένη από τα δημόσια πράγματα, «εξαφανισμένους», απόμακρους διοικούντες και εμφανή, γενικευμένη δυσαρέσκεια των δημοτών.

Η αναξιοπιστία, ενδεχομένως και η ανικανότητα του Δημάρχου στα μάτια ενός μεγάλου μέρους των πολιτών θεωρείται δεδομένη, αρκεί να μιλήσει κάποιος μαζί τους.

Αντίστοιχα, μια ομάδα που τον πλαισιώνει, «χωνεύει» ως φαίνεται τα οφέλη της εξουσίας και αδυνατεί να παράξει έργο για τους

πολίτες. Απέχουν από την πραγματικότητα και δεν διατηρούν ουσιαστική σχέση με την τοπική κοινωνία και τα πιεστικά προβλήματά της.

Το δημοτικό σκηνικό που διαμορφώθηκε μοιάζει με «στρατό ατάκτων» που απλά, όπως νομίζουν, δικαιούνται την εξουσία!

Αγαπητοί συμπολίτες,

Τον Οκτώβριο θα κληθούμε όλοι να αποτυπώσουμε με κριτήρια αποφασιστικότητας μια διαφορετική εκλογική πραγματικότητα, μια νέα δημοτική Αρχή. Στο χέρι μας είναι να ορίσουμε μια άλλη μεταρρυθμιστική απόπειρα που δεν θα υπακούει στο πνεύμα της σημερινής πατρωνίας των δήμο (δίαιτων) διοικούντων το δήμο και των συνεπειών της αλλά ούτε στη διαφθορά και στην εξάρτηση.

Απαιτούνται ισχυρές πρωτοβουλίες ιδίως στην καθημερινότητα των πολιτών. Απαιτείται πειστική δημοτική εκπροσώπηση, αξιόπιστη πρόταση και μελλοντικά μια ακόμα πιο αξιόπιστη διοίκηση. Η ανάγκη είναι επιτακτική.

Εν τέλει, απαιτείται διαμόρφωση πολιτικού ήθους στη διαχείριση της ουσιαστικής τοπικής εξουσίας. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας.

Προτεραιότητα όλων μας ο αξιόπιστος δημοτικός σχεδιασμός και η εκ των προτέρων ανακοίνωσή του στους πολίτες για να τον εγκρίνουν και να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Στη μάχη αυτή οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες. Οφείλουμε να καταθέσουμε τις απόψεις μας, υποχρεούμεθα να συμβάλλουμε με την πρακτική μας στις απαιτήσεις των δημοτών, πολιτών για ένα όμορφο και ήσυχο, χωρίς άλλες μελλοντικές δυσάρεστες επιβαρύνσεις προάστιο.

Έχοντας κατά νου τις ανωτέρω διαπιστώσεις, ζώντας στο Μαρούσι και βλέποντας καθημερινά όπως όλοι την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου από τη θέση του Υποψηφίου Δημάρχου με το Συνδυασμό ΑΝΑΝΕΩΣΗ –ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ στο δήμο Αμαρουσίου.

Υπόσχομαι πως συστηματικά και με ατομική ευθύνη όπως και στο παρελθόν θα εργαστώ να επιλύσω τα αιτήματα των δημοτών αξιοποιώντας τις εμπειρίες μου προς όφελος του δήμου κάτι που κατά κοινή ομολογία δεν έχουμε σήμερα από την παρούσα διοίκηση.

Ζούμε κυρίως ώρες ευθύνης και θα ήταν ιδανικό για το Μαρούσι να επιλεγούν άξιοι για την εκπροσώπηση της επόμενης τετραετίας. Οφείλουμε να απομακρύνουμε τους δήμο (δίαιτους) και χωρίς άλλη εργασία εκπροσώπους της σημερινής δημοτικής Αρχής που αδιαφορούν για τα προβλήματα του συνόλου των δημοτών – πολιτών που διαμένουν στην πόλη.

Πάμε όλοι μαζί για ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ στο δήμο Αμαρουσίου.

Πάμε όλοι σε ένα Νέο Ξεκίνημα στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Το οφείλουμε στη νεότερη γενιά και όχι μόνο.

Προσωπικά το υπόσχομαι σε όλους τους δημότες της πόλης.

Τάσος Γιαννακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου

Ποιος είναι ο Τάσος Γιαννακόπουλος

Γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1967 και διαµένει από το 1994 στο Μαρούσι.

Τελείωσε το τµήµα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.). Έκανε Master of Science in Information Technology (Software Systems) και ΜΒΑ σε Business Economics και Finance (Financial Economics).

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τοµέα ως Σύµβουλος Επιχειρήσεων σε χρηµατοοικονοµικά θέµατα και θέµατα αναπτυξιακών επενδύσεων. Είναι επιχειρηµατίας και διευθύνει εταιρεία Επιχειρηµατικών Συµµετοχών στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Ενεργός πολίτης από το 1998 µέχρι σήµερα πήρε θέση για επιλογές της δηµοτικής Αρχής στο Μαρούσι µέσα από τις στήλες του τοπικού τύπου, εκφράζοντας τις απόψεις του για τα θέµατα της πόλης που ζει.

Διετέλεσε Αντιδήµαρχος Οικονοµικών του Δήµου Αµαρουσίου το έτος 2007.

The post Τάσος Γιαννακόπουλος: Δηλώνω «παρών» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου από τη θέση του υποψηφίου δημάρχου Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα