Τέσσερις συλλήψεις στη Νέα Ιωνία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων -δύο ημεδαπών, 21 και 38 ετών και δύο αλλοδαπών, 23 και 33 ετών- που με ορμητήρια εγκαταλελειμμένα σπίτια στη Νέα Ιωνία διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες προχώρησε η αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης 5 Μαρτίου.

Ειδικότερα, με βάση πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας της Νέας Ιωνίας, με τη συνδρομή στελεχών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν

αρχικώς τον 23χρονο, τον οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν. Στη θέα των αστυνομικών ο νεαρός τράπηκε σε φυγή, πέταξε το αεροβόλο όπλο που κουβαλούσε και μπήκε σε εγκαταλειμμένο σπίτι, επιχειρώντας να διαφύγει της σύλληψης. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν λίγο αργότερα, ενώ σε κοντινό σημείο εντόπισαν τους άλλους τρεις κατηγορούμενους, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν:

44 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη 57,34 γραμμ.,7 νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη 55,46 γραμμ.,4 κινητά τηλέφωνα καικλειδιά.

Επακολούθησε έρευνα στα σπίτια τους, καθώς και στις εγκαταλελειμμένες οικίες που χρησιμοποιούσαν, όπου βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

πλαστικό δοχείο με σφαιρίδια για αεροβόλο όπλο,ηλεκτρικό τροχός,κινητό τηλέφωνο, ραδιόφωνο αυτοκινήτου καιαυτοκίνητο, εντός του οποίο βρέθηκε αποκομμένος καταλύτης.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και απείθεια., οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

The post Τέσσερις συλλήψεις στη Νέα Ιωνία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα