Τιμητική εκδήλωση με αφορμή την γιορτή της μητέρας από την Περιφέρεια Αττικής

Μια τιμητική βραδιά – γιορτή στο αιώνιο σύμβολο της αγάπης, τη μητέρα, διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, συμμετείχαν προσωπικότητες από όλο το φάσμα του κοινωνικού χώρου,

των γραμμάτων και του πολιτισμού, ενώ βραβεύθηκαν και γυναίκες στο πρόσωπο των οποίων αναγνωρίζεται η προσφορά και η αλληλεγγύη προς τη γυναίκα και την οικογένεια.

Κατά την εκδήλωση ο περιφερειάρχης Αττικής απένειμε τιμητικές πλακέτες στην πρόεδρο του Συλλόγου «Ελπίδα» Μ. Βαρδινογιάννη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί το ίδρυμα και στη γνωστή ψυχολόγο Τ. Μακρή για τη διαρκή συμβουλευτική της στήριξη σε οικογένειες με προβλήματα. Παράλληλα, στο πρόσωπο της πολύτεκνης μητέρας και εργαζόμενης Ελ. Παντή βραβεύθηκαν όλες οι μητέρες που δίνουν τον καθημερινό αγώνα για τη φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών τους.

Ο περιφερειάρχης Αττικής κατά την ομιλία του εξήρε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η μητέρα στην οικογένεια και την κοινωνία, καθώς όπως είπε «οι μητέρες είναι οι σημαντικότεροι παιδαγωγοί στη ζωή του καθενός, το ιερό σύμβολο που μας διδάσκει τι σημαίνει βαθιά και ανιδιοτελής αγάπη».

Διαβάστε αναλυτικά για την εκδήλωση για τη ΜητέραΛήψη

The post Τιμητική εκδήλωση με αφορμή την γιορτή της μητέρας από την Περιφέρεια Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα