Βασίλειος Αρχιμανδρίτης: Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια για να μην μετράμε άλλες χαμένες θητείες

Είναι γνωστό σε όλες και όλους ότι το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης είναι μακριά και ξεκομμένο από την πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοι – και – των Βριλησσίων.

Είναι επίσης γεγονός ότι η  πολιτική αντιπαράθεση γιγαντώνει ζητήματα που μια – οργανωμένη και στο πλάι του δημότη – δημοτική αρχή θα έπρεπε να έχει προ πολλού λύσει.

Επιπλέον, δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο να διαπιστώσει κάποιος ότι όλες οι δημοτικές παρατάξεις προσπαθούν να ανακαλύψουν διαφορές μεταξύ τους, την ίδια στιγμή όμως που προγραμματικά, θεσμικά και πολιτικά συμφωνούν σε…όλα.

Το γεγονός, όμως, ότι σήμερα

έφτασαν στο σημείο να δημοσιεύουν φωτογραφίες και ανακοινώσεις σχετικά με το ποιος κατέθεσε πρώτος τον συνδυασμό του  αποτελεί πολιτικό τραγέλαφο!

Κυρίες και κύριοι, πραγματικά θα μπορούσατε κάλλιστα να σχηματίσετε μια μεγάλη παράταξη και να πορευθείτε μαζί, όπως άλλωστε έτσι θα πράξετε και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Επειδή, όμως, η ζωή δεν είναι παίξε γέλασε, εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση, λέμε το εξής:

Οι δήθεν κοκορομαχίες, οι ντεμέκ διαξιφισμοί αλλά και οι κατηγορίες που εκτοξεύονται για τα μάτια του κόσμου δεν μπερδεύουν κανέναν! Όταν μάλιστα συμφωνούν στα κρίσιμα ζητήματα για τη λειτουργία του δήμου και την καθημερινότητα του δημότη.

Για αυτό και δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν τα χέρια και υποψήφιοι να κάνουν μεταγραφή, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, από συνδυασμό σε συνδυασμό. Και αυτοί καλά κάνουν, αφού έτσι και αλλιώς τίποτα δεν τους χωρίζει.

Όσοι όμως ζουν και εργάζονται στα Βριλήσσια δεν έχουν ανάγκη από μια δημοτική αρχή και εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους που θα λειτουργούν ως νεροκουβαλητές, χειροκροτητές και κλακαδόρους της εκάστοτε κυβέρνησης, διαχειριζόμενοι προϋπολογισμούς λιτότητας, πέρα και έξω από τις δικές μας ανάγκες.

Εμείς, από την πλευρά, δεν τάξαμε ποτέ λαγούς με πετραχήλια και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα. Μπορούμε όμως να δεσμευτούμε για κάτι που μας χαρακτηρίζει διαχρονικά: τη συνέπεια.

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” εγγυημένα, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, θα είναι σύμμαχος του λαού της πόλης, δίπλα στα βάσανα και τις αγωνίες του, για κάθε μικρό και μεγάλο ζήτημα που αντιμετωπίζει, χωρίς καμία υποτίμηση.

Οι υποψήφιοί μας δεν χαμογελάνε ψηφοθηρικά, αλλά χαμογελάνε στο φως του ήλιου. Δεν εμφανίζονται ως σωτήρες, αλλά βγαίνουν μπροστά για τη διεκδίκηση, για τη δημιουργία μιας πόλης που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας.

Δεν εμφανίστηκαν σήμερα από το πουθενά, ούτε υπήρξαν αλεξιπτωτιστές, αλλά ήταν χθες και θα είναι αύριο πρωτοπόροι, στις καθημερινές μάχες που μαζί θα δώσουμε, σε όλα τα επίπεδα, χωρίς εκπτώσεις.

Οι Βριλησσιώτες και οι Βριλησσιώτισες έχουν επιλογή: Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια, για να μην μετράμε άλλες χαμένες θητείες.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε όλες και όλους να παραβρεθείτε στη μεγάλη συγκέντρωση παρουσίας των θέσεων και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 05/09/2023, στις 20:00 στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ).

The post Βασίλειος Αρχιμανδρίτης: Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια για να μην μετράμε άλλες χαμένες θητείες appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλειος Αρχιμανδρίτης, Λαϊκή Συσπείρωση, Δήμο, Περιφέρεια,vasileios archimandritis, laiki syspeirosi, dimo, perifereia