Ξεκίνησε το πρόγραμμα Αθλητικών και Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Με παιδικό στίβο στο γήπεδο Ζεκάκου και με τα δρώμενα τμημάτων θεατρικού παιχνιδιού στη σκηνή του ΟΤΕ Academy, στο Ψαλίδι, ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα εκδηλώσεων των Αθλητικών και Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι εκδηλώσεις Αθλητικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή επίσης μαθητών του

15ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης, ξεκίνησαν με τους αγώνες παιδικού στίβου, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, στο κατάμεστο γήπεδο Ζεκάκου, (Νικ. Ζεκάκου απέναντι από το 4ο Γυμνάσιο).

Τους μικρούς αθλητές, μαζί με τους δασκάλους τους και τους γονείς τους, υποδέχτηκε και καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο οποίος εκπροσώπησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου και μετέφερε το χαιρετισμό του.

«Οι μικροί αθλητές με τις επιδόσεις τους επάξια τίμησαν τον Αθλητισμό στο Μαρούσι που θα πάει ακόμα πιο Ψηλά!» όπως τόνισαν οι διοργανωτές. 

Τους απονεμήθηκαν δε μετάλλια καθώς και «Δίπλωμα Συμμετοχής στην Ημερίδα του Παιδικού Στίβου του Δήμου Αμαρουσίου».

Βραβείο δόθηκε επίσης στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου για τη συμμετοχή μαθητών στην ημερίδα του Παιδικού Στίβου.

Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα, η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νικολαράκος.

Υπεύθυνη: Ιωάννα Μαρτάκη

Προπονητής: Θοδωρής Ασημακόπουλος

Χώροι που πραγματοποιούνται τα αθλητικά προγράμματα: Ζηρίνειο Στάδιο, 3ο & 11ο Δημοτικά Σχολεία Αμαρουσίου.

Με τη συμμετοχή μαθητών του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Νάνσυ Μυλωνοπούλου

Είχε προηγηθεί, το Σάββατο 13 Μαΐου, η έναρξη των εκδηλώσεων των Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, στη σκηνή του ΟΤΕ Academy, στο Ψαλίδι Αμαρουσίου.

Στην κατάμεστη αίθουσα από γονείς, δασκάλους και φορείς της πόλης του Αμαρουσίου, εκτυλίχθηκαν θεατρικά παιχνίδια από παιδιά ηλικίας 4-7 ετών «(Η λίμνη των κύκνων αλλιώς»), 8-12 ετών («Ο γαντοφορεμένος») και από 12 ετών και άνω αντίστοιχα («Το χάρτινο είδωλο»).

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, μεταφέροντας και τον χαιρετισμό του, ενώ ευχαρίστησε την δασκάλα των θεατρικών τμημάτων Αφροδίτη Κορέτση και την υπεύθυνη για τα κείμενα Ολυμπία Ορφανίδου.

Ο ίδιος, σε μία σύντομη ομιλία, αναφέρθηκε στο έργο των καθηγητών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, στις εκδηλώσεις καλλιτεχνικές και αθλητικές που πρόκειται να ακολουθήσουν και αφορούν όλα τα τμήματα, με μεγάλη γκάμα από δραστηριότητες σε όλους τους τομείς.

Η δασκάλα, υπεύθυνη για τα θεατρικά δρώμενα, Αφροδίτη Κορέτση ευχαρίστησε πρωτίστως τον δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ  για τη στήριξή τους στο έργο της, καθώς επίσης τους μουσικούς, τους εθελοντές που βοηθούν στην προβολή παρόμοιων εκδηλώσεων, τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους και την άψογη συνεργασία τους καθώς επίσης και όλους τους μικρούς πρωταγωνιστές.

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Καλλιτεχνικών Τμημάτων Δήμου Αμαρουσίου, 13 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2023

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Αθλητικών Τμημάτων Δήμου Αμαρουσίου, 14 Μαΐου – 30 Ιουνίου 2023

The post Ξεκίνησε το πρόγραμμα Αθλητικών και Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα