Υποψήφιος με τη Συμπολιτεία ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Ζώης

Με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ συντάσσεται εν όψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, ο επί σειρά ετών, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης, κ. Ιωάννης Ζώης.

Η Δήμαρχος Πεντέλης, επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δήμητρα Κεχαγιά και οι συνεργάτες της έχουν θέσει υψηλούς στόχους για την επόμενη 5ετία. Το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα, τα τέσσερα τελευταία χρόνια αποτελεί εγγύηση για τη μελλοντική συνέχισή του. 140 έργα εκτελούνται, ή έχουν δρομολογηθεί στην πόλη μας, 77 εκ. ευρώ έχει εξασφαλίσει μέχρι σήμερα η δημοτική μας αρχή για έργα

στην πόλη μας.

Στόχος μας είναι να γίνει η πόλη μας κλιματικά ουδέτερη, να θωρακιστεί για να αντιμετωπίσει την κλιματική κρίση, να γίνει μία πολύ έξυπνη τεχνολογικά με υγιείς πολίτες. Διεκδικούμε επενδύσεις άνω των 500 εκατ. Ευρώ στην πόλη μας και για έργα στο δήμο μας άλλα 100 εκατ. ευρώ

Ο κ. Ιωάννης Ζώης με τη σημαντική πολυετή εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, θα συμβάλουν με την εμπειρία, τις γνώσεις τους και τη δουλειά τους, στην επίτευξη αυτού του μεγάλου μας στόχου για το Δήμο μας.

Η Δήμαρχος Πεντέλης και επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Δήμητρα Κεχαγιά υποδεχόμενη τον κ. Ζώη τόνισε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να καλωσορίζουμε σήμερα τον επί σειρά ετών Δημοτικό Σύμβουλο Πεντέλης κ. Ιωάννη Ζώη στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη στήριξή του.

Στελέχη με την πολύχρονη αποδεδειγμένη προσφορά του στην πόλη μας, την εμπειρία του, τις ικανότητές του και την αφοσίωση στον άνθρωπο είναι απαραίτητα θα συμβάλλει στη συνέχιση και προώθηση του σημαντικού έργου σε όλους τους τομείς που επιτελείται στην πόλη μας.

Καλώς ορίσατε κ. Ζώη, ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή μας δουλειά για όφελος των συμπολιτών μας».

Ο κ. Ιωάννης Ζώης από την πλευρά του προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Με προβλημάτισε πολύ η σκέψη αν θα πολιτευθώ ή όχι στις επόμενες εκλογές. Η αγάπη όμως των μελών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας με έπεισε να μην αποσυρθώ, αλλά αντιθέτως να συνεχίσω μαζί τους, το έργο που κτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια για το καλό του τόπου μας. Γι΄ αυτό και δέχτηκα να συνεχίσω κι αυτή τη φορά, διατηρώντας τις αρχές μου, τον χαρακτήρα μου, το ήθος μου, την εργατικότητά μου, την τιμιότητά μου, θέτοντας τον εαυτό μου στον άνθρωπο και στην πόλη μας την Πεντέλη, πάντα αφιλοκερδώς.

Όλοι με γνωρίζετε, ξέρετε τις αρχές μου, τον χαρακτήρα μου και την προσφορά μου στον άνθρωπο και την κοινωνία, αφού τα τελευταία 25 χρόνια έχω υπηρετήσει τον Δήμο μας κι ειδικότερα την Δ.Κ. Πεντέλης, δίπλα στον πρώην Δήμαρχο Δημήτριο Στεργίου Καψάλη, έναν άνθρωπο με περγαμηνές, με καθαρότητα, εργατικότητα και οργανωτική ικανότητα, και τον ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά την αποχώρησή του όμως, όπως είναι αναμενόμενο, πρέπει να κάνω τις επιλογές μου, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου, όπως κάνω τόσα χρόνια.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, παρότι προέρχομαι από συνδυασμό αντιπολίτευσης, η νυν Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά μου εμπιστεύτηκε την θέση του Προέδρου του Κέντρου Πρόνοιας Πεντέλης, πράγμα που δείχνει ότι πίστεψε στο έργο μου, ένα έργο που όλοι γνωρίζετε. Έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Πεντέλης 4 φορές, μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ έως σήμερα, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης, μέλος Οικονομικής Επιτροπής, Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κι έχω αναλάβει αποκλειστικά την οργάνωση και λειτουργία στην Πεντέλη του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και Φροντίδας, από την ίδρυση του το έτος 2001 έως σήμερα. Παράλληλα είδα ότι τα αιτήματα μου για το ΚΑΠΗ, κι όχι μόνο, έγιναν αποδεκτά από την Δήμαρχο Δήμητρα Κεγαχιά και η συνεργασία μας ήταν άψογη, παρότι εμείς πολλές φορές κάναμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, χωρίς ουσιαστικό νόημα και δεν της δώσαμε καμία στήριξη ούτε όταν κάποιες φορές έπρεπε. Επίσης είδα στην Πεντέλη μας να γίνονται έργα τα οποία αλήθεια είναι απαραίτητα όπως η αποχέτευση στην Καλλιθέα και την Νταού Πεντέλης, οι αναβαθμίσεις των παιδικών χαρών, οι αναπλάσεις παιδικών χαρών και της κεντρικής μας πλατείας της Αγίας Τριάδας, η τοποθέτηση φωτισμού led, η υπογειοποίηση του δικτύου μέσης και χαμηλής στάθμης που έχει ξεκινήσει ήδη στην οδό Καλισσίων, το τοπικό χωροταξικό σχέδιο που προχωράει κι αυτό, η ανακαίνιση της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Ε. Πεντέλης και του ΚΕΠ του δήμου μας.

Η άριστη συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια και η συμφωνία μας πολιτικά, αποτελεί μονόδρομο για την στήριξη μου στο πρόσωπο της Δημάρχου μας Δήμητρας Κεχαγιά. Με την εμπειρία μου, την διάθεσή μου να είμαι δίπλα στον πολίτη 25 χρόνια τώρα και την επιθυμία της Δημάρχου για να πάει η πόλη μπροστά, ήταν δεδομένη η στήριξη μου στο πρόσωπό της.

Γι΄ αυτό ζητώ πάλι την στήριξή σας, για να μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω πάντα με πολλή αγάπη και φροντίδα για τον άνθρωπο. Προχωράμε λοιπόν μαζί για να συνεχίσουμε τα έργα μας στην Πεντέλη».

The post Υποψήφιος με τη Συμπολιτεία ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Ζώης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υποψήφιος, Συμπολιτεία, Ιωάννης Ζώης,ypopsifios, syboliteia, ioannis zois