Υψηλή παραβατικότητα στην Κηφισιά – 6 συλλήψεις και 71 παραβάσεις ΚΟΚ σε ένα τριήμερο

Δυστυχώς, η Κηφισιά περιλαμβάνεται στις περιοχές με υψηλή παραβατικότητα, όπως φαίνεται από τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια το τελευταίο 15νθήμερο και συγκεκριμένα από 18 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό δραστηριοποιήθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή

αστυνομικών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, από διάφορες Υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

Ανάμεσα στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν και αυτές στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς, το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου 2023, όπου σε 321 ελέγχους ατόμων είχαμε 8 προσαγωγές, 6 εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ βεβαιώθηκαν και 71 παραβάσεις για ΚΟΚ (Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας).

The post Υψηλή παραβατικότητα στην Κηφισιά – 6 συλλήψεις και 71 παραβάσεις ΚΟΚ σε ένα τριήμερο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα