Το απαραίτητο έθνος

Η πραγματική ισχύς των ΗΠΑ, οι πηγές του Ερντογανισμού, ο μύθος του πολυπολικού κόσμου, οι πηγές τις τουρκικής συμπεριφοράς, η ελληνική εξωτερική πολιτική στη Μέση Ανατολή, οι επιλογές του Ελ. Βενιζέλου το 1931, τι θα σημάνει μια ήττα του Πούτιν, η ιστορία του Xi Jinping κ.ά. 13/04/2023 Λουκάς Γ. Κατσώνης Περίληψη:

Με πάνω από 200 σελίδες, κυκλοφόρησε το τεύχος Απριλίου – Μαΐου 2023 του Foreign

Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα την πραγματική ισχύ των ΗΠΑ. Επίσης υπάρχουν αναλύσεις για τις πηγές τις τουρκικής συμπεριφοράς, για την ελληνική εξωτερική πολιτική στη Μ. Ανατολή, την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδος-Αιγύπτου, αλλά και την πολιτική που ακολουθούσε η χώρα το… 1931, τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο νέος πρόεδρος της Κύπρου, η παγκόσμια σημασία του πολέμου στην Ουκρανία και οι κίνδυνοι από μια ρωσική ήττα, όπως και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Κινέζου προέδρου.

Με πάνω από 200 σελίδες, κυκλοφορεί στα κεντρικά περίπτερα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το τεύχος Απριλίου – Μαΐου 2023 του Foreign Affairs The Hellenic Edition, με κεντρικό θέμα την πραγματική ισχύ των ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα