Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Επισκέψιμα οινοποιεία από τις διαδρομές του κρασιού του οινοτουριστικού δικτύου Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος θα είναι ανοιχτά σήμερα από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα μαζί με εκατοντάδες άλλα οινοποιεία στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Η Ένωση Oινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδος συμμετέχει φέτος για έκτη συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού με το δίκτυο επισκέψιμων οινοποιείων Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος.

Κατά τη ξενάγηση τους οι επισκέπτες θα

έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες και παλαιότερες σοδειές καθώς και τα φρέσκα του τρύγου 2018.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού πραγματοποιείται και εορτάζεται από το 2009, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων που ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πόλεων του Κρασιού (RECEVIN) ή σε οινοτουριστικά δίκτυα.

Επιπλέον, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και την τουριστική έκθεση Philoxenia η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση για τον Οινοτουρισμό και τους Δρόμους του Κρασιού, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης (αίθουσα Olympias).

Πέρυσι, περισσότερα από 6.000 άτομα επισκέφθηκαν τα οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας για να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο του κρασιού.

Δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο (ΕΔΩ τις εκδηλώσεις και ΕΔΩ το χάρτη)

Keywords
Τυχαία Θέματα