ΕΟΔΥ: Οδηγίες για να διαχειριστείτε με ασφάλεια το κρέας για το γιορτινό τραπέζι

Οι τροφικές δηλητηριάσεις, δηλαδή τα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας μετά από κατανάλωση μολυσμένων τροφίμων, είναι πολύ συνηθισμένες εντός και εκτός οικιακού περιβάλλοντος, αναφέρει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι για να προστατευθούμε.

The post ΕΟΔΥ: Οδηγίες για να διαχειριστείτε με ασφάλεια το κρέας για το γιορτινό τραπέζι appeared first on Iatropedia.

Keywords
Τυχαία Θέματα