Ρύζι: Τα αυξανόμενα επίπεδα του διοξειδίου μειώνουν τη θρεπτική του αξία

Οι ολοένα υψηλότερες συγκεντρώσεις του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής μειώνουν σταδιακά τη θρεπτική αξία του ρυζιού, βασικής τροφής για περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους, ιδίως στις φτωχότερες χώρες, με συνέπεια να απειλείται η υγεία τους, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.

The post Ρύζι: Τα αυξανόμενα επίπεδα του διοξειδίου μειώνουν τη θρεπτική του αξία appeared first on Iatropedia.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα