Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τους συντελεστές της Μουσικής Εκδήλωσης «Σε Βυζαντινά Ίχνη»

20:25 22/11/2023 - Πηγή: dogma

Ο Δημήτρης Μπάσης, ο Βασίλης Σκουλάς, η Σοφία Μάνου, καθώς και όλοι οι καλλιτέχνες και συντελεστές της συναυλίας που διοργάνωσε το Ίδρυμα Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Ιδρύματος, Αρχιμανδρίτη Ειρηναίο Νάκο και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Ορχήστρας «ΚΑΝΩΝ» της Ι.Α.Α. κ. Γεώργιο Δεμελή, επισκέφθηκαν τον Μακαριώτατο και τον ευχαρίστησαν για την στήριξή του.

Ο κ. Δεμελής αναφέρθηκε στην συναυλία, η οποία πραγματοποιήθηκε τη 1η Οκτωβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού,

και παρουσίασε τους συντελεστές και τους συνεργάτες, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κα. Ελισάβετ Παπαγεωργίου, η οποία έφερε την ευθύνη της παραγωγής της εκδήλωσης που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό.

Στην συνέχεια τόσο ο π. Ειρηναίος όσο και η κ. Παπαγεωργίου αναφέρθηκαν στην μεγαλειώδη αυτή συναυλία και ευχαρίστησαν τους συνεργάτες τους, καθώς και τον Αρχιεπίσκοπο για την εμπιστοσύνη του.

Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για τους κόπους που καταβάλλουν. Μίλησε για τις προσωπικές, αλλά και τις συλλογικές προσπάθειες που γίνονται τονίζοντας ότι η προσφορά προς τους ανθρώπους είναι αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα.

Ακόμη, ο Μακαριώτατος ανέφερε ότι η εποχή μας χρειάζεται μία εξωστρέφεια και υπογράμμισε ότι η Εκκλησία -με αυτές τις εκδηλώσεις- κάνει ένα άνοιγμα που γεννάει μία ελπίδα. Σε άλλο σημείο ο Μακαριώτατος μίλησε για την σωστή κοινωνικοποίηση των παιδιών, αλλά και για την αξία της παράδοσης.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

The post Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τους συντελεστές της Μουσικής Εκδήλωσης «Σε Βυζαντινά Ίχνη» appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου, Μουσικής Εκδήλωσης Σε Βυζαντινά Ίχνη,synantisi archiepiskopou, mousikis ekdilosis se vyzantina ichni