Συνάντηση της Ορθόδοξης νεολαίας στο Βασλούι

21:05 18/8/2023 - Πηγή: dogma

Το Σάββατο 27 Αυγούστου ο δήμος Βασλούι θα φιλοξενήσει την 5η Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων από την Επισκοπή Hușilor, εκδήλωση που πραγματοποιείται με την ευλογία του Σεβ. κ. Ιγνατίου, Επισκόπου Hușilor. .

Η συνάντηση της Ορθόδοξης Νεολαίας του Βασλούι (ITOV), τώρα στην πέμπτη σύναξή της, θα συγκεντρώσει, στο Βασλούι, εκατοντάδες νέους από όλη την επισκοπή. Περίπου 100 εθελοντές θα συμμετάσχουν στην οργάνωση της εκδήλωσης, καθ’

όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από ένα σύνθετο πρόγραμμα, με πολιτιστικές-εκπαιδευτικές εκδηλώσεις (το συνέδριο που έδωσε ο π. Răzvan Ionescu· εργαστήρια επικοινωνίας στο πάρκο Copou) και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (παραδοσιακή συναυλία). Ολόκληρη η εκδήλωση θα έχει θέμα: «Swipe and Scroll vs ποιοτικός χρόνος που δαπανάται στην Εκκλησία του Χριστού – μια ψυχική πρόσκληση για τη σημερινή νεολαία».

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τη Θεία Λειτουργία, την οποία θα χοροστατήσει, ώρα 7:00, ο Σεβασμιώτατος π. Ιγνάτιος, Επίσκοπος Χους, στον Ιερό Ναό «Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου» του δήμου Βασλούι.

Τα επίσημα εγκαίνια του ITOV 2023 θα πραγματοποιηθούν στις 10:30 π.μ. στο πάρκο Copou στο Vaslui.

The post Συνάντηση της Ορθόδοξης νεολαίας στο Βασλούι appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνάντηση, Ορθόδοξης, Βασλούι,synantisi, orthodoxis, vasloui