Θυρανοίξια παρεκκλησίου Αγίας Ολυμπίας στην Ενορία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων (ΦΩΤΟ)

22:42 14/5/2023 - Πηγή: dogma

Ένα πανέμορφο και ιδιαίτερα κομψό Εκκλησάκι απέκτησε η τοπική μας Εκκλησία, το οποίο ανήκει στην ενορία του Ιερού Ναού Αγίου  Κοσμά του Αιτωλού της πόλεώς μας. Πρόκειται για το παρεκκλήσιο που θα τιμάται πλέον επ’ ονόματι της Αγίας Ολυμπίας.

Το παρεκκλήσιο, επί της οδού Πατουλιάς, είναι εξ ολοκλήρου δωρεά της συμπολίτισσάς μας κ. Μαρίας Αρβανιτοπούλου.

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 το απόγευμα τελέσθηκαν τα Θυρανοίξια του Ναού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αμαντίας κ. Ναθαναήλ,

ο οποίος κατόπιν Χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού και της ακολουθίας της αρτοκλασίας.

Συγχοροστάτησε κατά την ακολουθία των Θυρανοιξίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας εξήρε, μιλώντας, την πρωτοβουλία της κ. Αρβανιτοπούλου να δωρίσει το παρεκκλήσιο του Αγίας Ολυμπίας. Την συνεχάρη και της ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση, ενώ ευχήθηκε ο Θεός ενώ ευχήθηκε ο Θεός να έχει αναπαυμένη στους κόλπους του την μακαριστή μητέρα της Ολυμπία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

The post Θυρανοίξια παρεκκλησίου Αγίας Ολυμπίας στην Ενορία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων (ΦΩΤΟ) appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θυρανοίξια, Αγίας Ολυμπίας, Ενορία Αγίου Κοσμά, Αιτωλού Τρικάλων ΦΩΤΟ,thyranoixia, agias olybias, enoria agiou kosma, aitolou trikalon foto