Τρίκκης Χρυσόστομος προς μαθητές: «Να διαβάζετε πολύ! Να παίζεται αρκετά! Να συναντιέστε με τους φίλους σας στις όμορφες πλατείες και γειτονιές της πόλης μας»

17:07 28/9/2023 - Πηγή: dogma

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε! Το Σχολείο ξεκινάει! Οι εκπαιδευτικοί Σας με το όμορφο χαμόγελο περιμένουν να Σας αγκαλιάσουν με αγάπη και θαλπωρή! Το τρένο της εκπαίδευσης είναι έτοιμο για το όμορφο ταξίδι, μέσα από το οποίο θα ανακαλύψετε τον εκπληκτικό κόσμο της Γνώσης! Στην διαδρομή του, θα διδαχθείτε επιστημονικές μεθόδους, διαχρονικές αξίες και ιδανικά που θα διαμορφώσουν την προσωπικότητά σας. Το ταξίδι αυτό θα είναι ευχάριστο αλλά αρκετές φορές και κουραστικό. Γι’ αυτό να είστε υπομονετικοί και να αξιοποιείται σωστά τον χρόνο σας.

Να διαβάζετε πολύ! Να παίζεται αρκετά! Να συναντιέστε

με τους φίλους σας στις όμορφες πλατείες και γειτονιές της πόλης μας! Να αφιερώνετε χρόνο στην οικογένειά σας! Να γνωρίσετε τον εαυτό σας! Αλλά περισσότερο απ’ όλα, να προσεύχεστε στον Θεό να φωτίζει τις διαδρομές της ζωής Σας!

Αισθάνομαι σήμερα την ανάγκη να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία μας. Γνωρίζω τις προσπάθειες που καταβάλετε καθημερινά στις σχολικές αίθουσες και εύχομαι ο Θεός να σας ενισχύει στην επιτέλεση της αποστολής σας.  Ιδιαίτερα να εκφράσω την αγάπη και το ενδιαφέρον μου στου Γονείς και κηδεμόνες που αγωνιούν για την πρόοδο και καταξίωση των παιδιών τους.

Παιδιά μου αγαπημένα,

Καλή και Ευλογημένη Σχολική Χρονιά!

O MHTΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ

+ Ο ΤΡΙΚΚΗΣ,ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

The post Τρίκκης Χρυσόστομος προς μαθητές: «Να διαβάζετε πολύ! Να παίζεται αρκετά! Να συναντιέστε με τους φίλους σας στις όμορφες πλατείες και γειτονιές της πόλης μας» appeared first on Dogma.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίκκης Χρυσόστομος,trikkis chrysostomos