Στη «Χαρουπιά» του Γιάννη Μπαξεβάνη οι σουβλακόπιτες από χαρούπι είναι σε άλλη διάσταση

10:03 22/2/2021 - Πηγή: Bovary
Ο Γιάννης Μπαξεβάνης μπορεί να καυχιέται ότι ήταν ο πρώτος σεφ στην Ελλάδα που έβγαλε το χαρούπι από την αφάνεια και ανέδειξε τόσο τη μοναδική γεύση του, όσο και την θρεπτική του αξία. Δεν χρειαζόταν λοιπόν κάποιον επιπλέον λόγο για να δημιουργήσει τη δική του «Χαρουπιά» που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου και για την αρχή θα εξυπηρετεί μόνο την περιοχή του Χαϊδαρίου και το Άνω Λιούμη με delivery, σερβίροντας υπέροχα χαρουποτυλιχτά.
Keywords
Τυχαία Θέματα