Το μυστικό για να μην είναι λασπωμένο το ρύζι -Θα είναι πάντα σπυρωτό

09:21 23/10/2022 - Πηγή: Bovary
Παρόλο που το μαγείρεμα του ρυζιού είναι μια κατ' επίφαση πολύ απλή διαδικασία, είναι πολύ εύκολο να πάει κάτι λάθος. Αν έχετε μαγειρέψει ρύζι που σας βγήκε κολλώδες, λασπωμένο, σκληρό ή κόλλησε στον πάτο του τηγανιού, δεν είστε οι μόνοι. Το επιτυχημένο ρύζι και κυρίως η αφράτη υφή θέλει συγκεκριμένη τεχνική, και πολλοί αποτυγχάνουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα