Χοιρινή τηγανιά με μέλι, κρασί και πορτοκάλι

Ενα φαγητό με λίγα υλικά και πολύ εύκολο στην εκτέλεσή του. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με πατάτες τηγανητές ή ρύζι και αξίζει να ανοίξετε ένα μπουκάλι από το αγαπημένο σας κρασί. Θα το απολαύσετε… ΥΛΙΚΑ Λίγο ελαιόλαδο 1,5 κιλό χοιρινή τηγανιά 1-2 κουταλιές μέλι 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 1 κύβο ζωμό βοδινού 1/2 ποτήρι λευκό κρασί Αλάτι Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε το κρέας με το ελαιόλαδο μέχρι να ψηθεί και προσέχουμε μη μας “αρπάξει”. Μόλις το κρέας ψηθεί, προσθέτουμε στο τηγάνι τον ζωμό βοδινού, τον χυμό πορτοκαλιού, το κρασί, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι. Σιγοβράζουμε […]

The post Χοιρινή τηγανιά με μέλι, κρασί και πορτοκάλι  appeared first on inthecity.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα