Συγκλονίζει ο 16χρονος πατροκτόνος: “Ξέρω ότι έκανα κάτι κακό, αλλά δεν φοβάμαι πια. Τόσα χρόνια μόνο ξύλο, με κλείδωνε στη ντουλάπα χωρίς νερό και φαγητό”

Ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στο σπίτι τους στα Καλύβια Αττικής απολογήθηκε στον Ανακριτή και όσα ανέφερε συγκλονίζουν. «Δεν ξέρω πόσες φορές τον μαχαίρωσα. Μου είπε νομίζω «γιατί με σκοτώνεις;». Κατέβαινε τις σκάλες και συνέχιζα να τον μαχαιρώνω», είπε μεταξύ άλλων περιγράφοντας την άγρια δολοφονία ενώ καταλήγοντας ανέφερε ότι «αφού κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ μετά από όλα όσα είχα τραβήξει, είμαι χαρούμενος». Ο 16χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος. Κατά πληροφορίες, ο ανήλικος υποστήριξε ότι τον κακοποιούσε συστηματικά ο πατέρας του: «Αυτό που έκανα είναι κακό. Το μετανιώνω σαν πράξη. Όμως αισθάνομαι ανακούφιση, […]

The post Συγκλονίζει ο 16χρονος πατροκτόνος: “Ξέρω ότι έκανα κάτι κακό, αλλά δεν φοβάμαι πια. Τόσα χρόνια μόνο ξύλο, με κλείδωνε στη ντουλάπα χωρίς νερό και φαγητό” appeared first on inthecity.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα