Meat News #125

13:04 5/4/2024 - Πηγή: meatnews
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024Πασχαλινές προτάσεις. Τρεις προτάσεις κρεατοσκευασμάτων για το κρεοπωλείο, από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη και τους κρεοτέχνες Νίκο Λασκαρέλλη και Βασίλη ΤσιλιγκίρηΠασχαλινή αγορά εν αναμονή... Ρεπορτάζ για την Πασχαλινή αγορά.Θέματα της αγοράς κρέατος ενόψει Πάσχα συζητήθηκαν σε σύσκεψη ΠΟΚΚ-ΥΠΑΑΤΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με την Claudine Allain, Υπεύθυνη Διεθνούς Επικοινωνίας & Εστίασης της Interbev: Προσκαλούμε ακόμη περισσότερα κρεοπωλεία να ωφεληθούν από τις ενέργειες προώθησης
της BovillageΣημαντική άνοδος τζίρου για τα κρεοπωλεία το 2023. Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤΓνωριμία με το Wagyu. Περιγράφει ο Βασίλης ΠαρίσηςΠώς αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές τον πληθωρισμό. Έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Τι δείχνει έρευνα του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσειςΟι 8 τάσεις της παγκόσμιας αγοράς για τις ζωικές και φυτικές πρωτεΐνεςΤο ισπανικό Jamon Iberico κάνει τη διαφοράΤέσσερα κορυφαία κρεοπωλεία της ΕυρώπηςΑνερχόμενη η κτηνοτροφία των Δυτικών Βαλκανίων

Και όπως κάθε μήνα:

Διαγωνισμός βιτρίνας κρεοπωλείωνΗ σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών ΑθήναςΈνας πλήρης εμπορικός κατάλογος
Keywords
Αναζητήσεις
meat-news-125.htm
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις meatnews