Meat News T.57

11:29 5/2/2018 - Πηγή: meatnews
Αφιέρωμα. Το κλειδί για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων κρατά η συσκευασία. Ποιες είναι οι επόμενες στοχεύσεις του κλάδου προκειμένου να απαντήσει στο πρόβλημαΣυνέντευξη -Λούκα Τσεράνι: Η βιομηχανία κρέατος μέσω της συσκευασίας προσφέρει μια αξίαΣυνέντευξη - Γιάννης Κωτσέλης: Η εκπαίδευση στο κρέας χρειάζεται τον… ειδικό τηςMeet the Lamb: Δυναμική εκκίνηση για το 2018 με μεγάλη εκδήλωσηΆμεση εγγραφή στο Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων

Και ακόμα:

Προτάσεις για τον κρεοπώλη. Κάθε μήνα δημιουργεί ο R&D Chef Λάζαρος ΡάπτηςΕπαγγελματικό αυτοκίνητο. Ο Νίκος Λουπάκης παρουσιάζει νέα αυτοκίνητα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις meatnews