Ειδικό σεμινάριο για την παρασκευή λουκάνικων στη Θεσσαλονίκη

Ένα διαφορετικό σεμινάριο για την παρασκευή λουκάνικων για κρεοπώλες και εστιάτορες παρουσιάζουν το Mirsini Cooking του FoodVisions και η εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων Chefstories.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στις 18 Απριλίου 2018, και οι Ειδικοί Chef στη δημιουργία και παρασκευή λουκάνικων και κρεατοσκευασμάτων, Μυρσίνη Λαμπράκη και Γιώργος Καραγιάννης υπόσχονται να μυήσουν τους συμμετέχοντες «στα μυστικά που όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να γνωρίζουν».

Οι εκπαιδευτές

θα παρουσιάσουν τις τεχνικές προετοιμασίας των λουκάνικων:

Ποια είδη και κομμάτια κρέατος είναι κατάλληλα για τα λουκάνικαΠοιο ζωικό λίπος είναι ιδανικό για τα λουκάνικαΠώς να συνδυάσετε τα μπαχαρικά έτσι ώστε να επιτύχετε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμαΗ σημασία της υφής και της γέμισης του λουκάνικου για το σωστό «δάγκωμα» μετά το ψήσιμο χωρίς συντηρητικά και πρόσθεταΣωστή ωρίμανση και σωστό κάπνισμαΤεχνικές καπνίσματοςΠοια είδη κρέατος είναι κατάλληλα για κάπνισμαΙδιαίτερες και μοναδικές συνταγές παρασκευής λουκάνικουΠώς ψήνουμε σωστά τα λουκάνικα στη σχάρα, στο φούρνο, στο τηγάνι

Στο πρακτικό μέρος θα παρουσιαστούν παρασκευές τεσσάρων ειδών λουκάνικου: Παλατιανό, Κυκλαδίτικο, Χοιρινό με πορτοκάλι και μανταρίνι, Μωραΐτικο.

Τo σεμινάριο (Porto Palace Hotel Thessaloniki, 16:00-20:00) περιλαμβάνει πρότυπη διδασκαλία με ενεργή συμμετοχή, γευστική δοκιμή των παραγομένων προϊόντων, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου και αφορά σε επαγγελματίες και φοιτητές.

Πληροφορίες, 2310.471628, 6981937195. Δηλώσεις συμμετοχής: www.chefstories.gr

[Κόστος: 120 ευρώ / φοιτητές 80 ευρώ. Απαραίτητη η προπληρωμή για την κράτηση θέσης]

Keywords
Τυχαία Θέματα