Έρχονται τα Meat Innovation Awards 2023

13:50 7/7/2023 - Πηγή: meatnews

Η BOUSSIAS events διοργανώνει για 2η συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τα Meat Innovation Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής, της πώλησης κρέατος και των υποπροϊόντων αυτής.

Τα Meat Innovation Awards 2023 διεξάγονται κάτω από την ευρύτερη ομπρέλα των Food

Innovation Awards 2023 από την BOUSSIAS events, στην οποία επίσης περιλαμβάνονται τα Dairy Innovation Awards 2023 και τα Frozen Innovation Awards 2023. Η σειρά βραβείων των Food Innovation Awards έχει στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει την καινοτομία των επιχειρήσεων σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων.

Στόχος των Meat Innovation Awards 2023 είναι να επιβραβεύσουν εταιρείες οι οποία διαθέτουν προϊόντα και υποπροϊόντα κρέατος, εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικού κρεοπωλείου ή παρέχουν υπηρεσίες εστίασης, packaging και logistics προϊόντων κρέατος και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν πρωτοποριακές-καινοτόμες πρακτικές.

Η φιλοσοφία της BOUSSIAS events υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει να παραμένει δυνατή και πολύπλευρη, έτσι ώστε να έχουμε τις καλύτερες προοπτικές κάθε χρονιά. Για αυτό το λόγο η BOUSSIAS events δημιούργησε την κριτική επιτροπή των Meat Innovation Awards 2023 με πρόεδρο τον Νικόλαο Σολωμάκο, Αναπληρωτή Καθηγητή, Τμήμα Κτηνιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Γραμματέας Ελληνικής Κτηνιατρικής Ακαδημίας, την οποία επιπλέον συνθέτουν σημαντικές προσωπικότητες, διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Δημοσιογράφοι από τον χώρο του κρέατος.

Συγκεκριμένα ο κ. Σολωμάκος επισημαίνει τα εξής: «Τα Meat Innovation Awards επανέρχονται δυναμικά για το 2023 και διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την εταιρεία BOUSSIAS events. Μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή από τους ανθρώπους και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλη την αλυσίδα του κρέατος και των προϊόντων του στην Ελλάδα, έχω την τιμή και την χαρά να συμβάλλω ξανά μέσω της Κριτικής Επιτροπής από την θέση του προέδρου ανάμεσα σε καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου. Ευχαριστώ το προσωπικό της εταιρείας BOUSSIAS events για την προετοιμασία της διοργάνωσης με υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό και καλώ τις εταιρείες για συμμετοχή, ώστε οι υπηρεσίες και τα προϊόντα τους να λάβουν την αναγνώριση που τους αξίζει».

Τα Meat Innovation Awards 2023 αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης και διάκρισης προϊόντων και υπηρεσιών, διεκδικώντας οι επαγγελματίες ένα βραβείο το οποίο θα αποτελέσει εργαλείο μάρκετινγκ προς το ευρύ κοινό, σε έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους και ανταγωνιστικούς αυτή τη στιγμή κλάδους στην παγκόσμια οικονομία: αυτόν της βιομηχανίας κρέατος και των υποπροϊόντων του.

Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Logistics και της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων.

Το meatnews.gr είναι χορηγός επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.foodinnovationawards.gr

Keywords
Αναζητήσεις
erchontai-ta-meat-innovation-awards-2023.htm
Τυχαία Θέματα