Με επιτυχία το Συνέδριο της ΠΟΚΚ στη Λάρισα

14:43 6/6/2023 - Πηγή: meatnews

Με μεγάλη συμμετοχή και σοβαρό προβληματισμό πραγματοποιήθηκε το 41ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών. Το Συνέδριο φιλοξενήθηκε στη Λάρισα, την Κυριακή 4 Ιουνίου, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητήριου.

Διαβάστε επίσης:

Το ψήφισμα του Συνεδρίου της ΠΟΚΚ

Παραβρέθηκαν και

χαιρέτισαν: ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Απόστολος Μπίλλης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Λάρισας, Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Κτηνιατρικής, Παναγιώτης Τσαμπαλής και ο εκπαιδευτής της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Λάρισας, Βασίλης Παρίσης. Αναλυτική ενημέρωση για τις εξελίξεις της νέας Διεπαγγελματικής Οργάνωσης, στην οποία συμμετέχει και η ΠΟΚΚ, έκανε ο πρόεδρος της ΕΔΟΤΟΚΚ, Γιάννης Φασουλάς.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν πολλά επίκαιρα και «καυτά» θέματα του κλάδου, όπως η διαχείριση των ζωικών υποπροϊόντων, η μη τήρηση του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων, η ανάγκη εκσυγχρονισμού του νομοθετικού πλαισίου για το κρεοπωλείο, οι λαθροσφαγές και η παράνομη διακίνηση κρέατος κ.ά.

Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή των χορηγών του Συνεδρίου. Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν εκπρόσωποι του Ομίλου Νιτσιάκος, του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού ΠΙΝΔΟΣ και των εταιρειών Κασίδης και Φάρμα Ελασσόνας.

Keywords
Αναζητήσεις
me-epitychia-to-synedrio-tis-pokk-sti-larisa.htm
Τυχαία Θέματα