Ο Δημήτρης Δράκος, έμπειρο στέλεχος στη συσκευασία τροφίμων

Η συσκευασία αποτελεί έναν εξειδικευμένο χώρο στον κλάδο των τροφίμων. Ο Όμιλος ACMON πρωτοπορεί χάρις στις καινοτομίες αλλά και τα στελέχη του, όπως είναι ο Δημήτρης Δράκος, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της εν λόγω εταιρείας και βρίσκεται σήμερα με καθήκοντα ως Sales Manager στο τμήμα Food & Beverages. Έμπειρο στέλεχος ο ίδιος με πρωτότυπες ιδέες και λύσεις στο χώρο της Συσκευασίας Τροφίμων αυτή τη στιγμή  κατατάσσεται στη λίστα με

τα πιο δραστικά στελέχη FOOD 100 για το έτος 2023.

Ο Δημήτρης Δράκος είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων με ειδικότητα στην Οινολογία-Τεχνολογία Ποτών, ενώ παράλληλα διαθέτει πτυχίο ως Pro Olive Oil Expert. Τα τελευταία 18 χρόνια έχει διατελέσει ως Διευθυντής Πωλήσεων στο χώρο της Συσκευασίας Τροφίμων, σε μεγάλες επώνυμες εταιρίες του χώρου με πολυάριθμες εγκαταστάσεις τόσο συσκευαστικών όσο και ζυγιστικών μηχανημάτων, στον ευρύτερο χώρο των τροφίμων.

Η διά βίου μάθηση είναι το βασικό χαρακτηριστικό του, επομένως η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση τόσο σε αναλώσιμα όσο και σε Μηχανήματα Συσκευασίας Τροφίμων, εγκιβωτισμού και παλετοποίησης, αλλά και ο άριστος επαγγελματισμός του.

Keywords
Αναζητήσεις
o-dimitris-drakos-protoporo-stelechos-ston-omilo-acmon-1.htm
Τυχαία Θέματα