Τα έτοιμα γεύματα, η νέα τάση

H αγορά των γρήγορων γευμάτων παρουσιάζει ανοδική τάση, καθώς οι καταναλωτές θέλουν να περνούν λιγότερο χρόνο στην κουζίνα αφενός και αφετέρου να έχουν στο τραπέζι τους μεγαλύτερη ποικιλία γεύσεων.

Έτσι, αυτή η διαδικασία των πολλαπλών γεύσεων απαιτεί και μια διαφορετική διαχείριση για τους μεταποιητές παρασκευασμένων τροφίμων, όπως είναι το μαρινάρισμα.

Το μαρινάρισμα δίνει τη δυνατότητα μιας ατελείωτης ποικιλίας συνδυασμών γεύσεων και κατ’ επέκταση επιτρέπει στους ειδικούς, με βάση πάντα τη ζωική πρωτεΐνη, να αποκτούν μεγαλύτερη ευελιξία στις δημιουργίες τους και να προσαρμόζονται

κάθε φορά στις επιθυμίες των καταναλωτών.

Καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, οι μεταποιητές προκειμένου να ανταποκριθούν στη ζήτηση και στην αγορά και να διατηρήσουν τη φήμη τους παράγουν σταθερά προϊόντα με ομοιόμορφη κάλυψη μαρινάδας και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Η Marel*, προβλέποντας αυτήν την τάση, προσφέρει λύσεις για την τέλεια μαρινάδα, σε μεγάλες ποσότητες καλύπτοντας όλη την γκάμα των πρωτεϊνών: πουλερικά, κρέας, ψάρι καθώς και τον αυξανόμενο αριθμό εναλλακτικών πρωτεϊνών, τον τελευταίο καιρό.

Τα Μέσα Ενημέρωσης, τα ταξίδια αλλά και η επιθυμία για κάτι νέο και διαφορετικό επηρεάζουν τους καταναλωτές. Οι τάσεις αλλάζουν γρήγορα και οι μεταποιητές τροφίμων χρειάζονται μεγαλύτερη ευελιξία για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

* Η Marel είναι πολυεθνική εταιρεία επεξεργασίας τροφίμων με έδρα την Ισλανδία. Η εταιρεία κατασκευάζει και παρέχει εξοπλισμό, συστήματα, λογισμικό και υπηρεσίες στις βιομηχανίες επεξεργασίας πουλερικών, κρέατος και ψαριών.

Keywords
Αναζητήσεις
ta-etoima-gevmata-i-nea-tasi.htm
Τυχαία Θέματα