To «φάουλ» του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για την «ανάλυση» του ΣΚΑΙ!

Φωτογραφία EUROKINISSI

Η περίοδος που η ΝΔ κατηγορούσε περίπου ευθέως το ΠΑΣΟΚ για σχέσεις με τη 17Ν δεν είναι δα και τόσο μακρινή…Υπάρχουν πολλοί που τη ζήσαμε και τη θυμόμαστε.

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής γεννήθηκε το 1990 αλλά δεν μπορεί να επικαλεστεί ότι δεν έχει μνήμες. Όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς με την πολιτική πρέπει να γνωρίζει τα βασικά.

Χθες βράδυ μετά από την …περισπούδαστη

ανάλυση περί στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που «υποστήριζαν εκτελεστές της 17Ν», ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο στούντιο το ΣΚΑΙ. Μαζί με τον «αναλυτή» που έκανε την «ανάλυση» και επέμενε σε αυτή! Στο στούντιο και ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας ,ο οποίος αποχώρησε από το πάνελ.

Σήμερα ο κ.Γιώργος Τσίπρας υπενθυμίζει ορθώς στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ ορισμένα θέματα που αφορούν στο κόμμα του!

Επειδή όπως προαναφέραμε είμαστε πολύ …γεροντότεροι του κ.Δουδωνή και επειδή δεν καταλάβαμε ποτέ γιατί κάποιοι σε αυτή την χώρα έχουν την ανοχή να λένε ότι ανοησία τους κατέβει χωρίς απολύτως καμία συνέπεια, όταν την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να πουν ούτε τα σωστά, αναδημοσιεύουμε όσα έγραψε ο κ.Γιώργος Τσίπρας στο facebook.

Μαζί και τα πρωτοσέλιδα της εποχής που η ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ,ξεδιάντροπα κατηγορούσε ως τρομοκράτες πολιτικούς της αντιπάλους. Δεν ζήτησε ποτέ κανένας μία συγγνώμη ….

Keywords
Τυχαία Θέματα