Άκουσαν κάτι στο ΓΕΕΘΑ, «πίσω» από τους πυροβολισμούς στη 2η ΜΑΛ; Προφανώς όχι…

Φωτογραφίες ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ EUROKINISSIΗ περίοδος Αρχηγίας Φλώρου στο ΓΕΕΘΑ θα μας εκπλήσσει δυσάρεστα ,μέχρι την τελευταία ημέρα ολοκλήρωσης της. Πότε θα είναι αυτή είναι άγνωστο και αδιάφορο ,όπως και τα σενάρια για το μέλλον του. Θα είναι ευρωβουλευτής; Θα ασχοληθεί με την πολιτική; Θα γίνει ΥΦΕΘΑ ή κάτι άλλο στο υπουργείο Άμυνας; Θα μείνει σπίτι του; Ευανάγνωστα σενάρια που αρέσουν σε εμάς τους δημοσιογράφους αλλά και στα υψηλά κλιμάκια της ιεραρχίας όπου πολλοί σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους για
να ανέλθουν στην ιεραρχία.Όλοι μας ξεχνάμε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν βρίσκονται στους συνεχώς ανακαινιζόμενους διαδρόμους των Γενικών Επιτελείων! Αλήθεια ολοκλρώθηκε η ανακαίνιση στο διάδρομο του Α/ΓΕΣ; Πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα για το «μνημείο» που θέλει να αφήσει ως «αποτύπωμα» του στον περιβάλλοντα χώρο του ΥΠΕΘΑ ο Α/ΓΕΕΘΑ; Πόσο θα κοστίσει; Πόσο κόστισε τελικά το Ιστορικό Λεύκωμα του ΓΕΕΘΑ και ποιος ιδιώτης ανέλαβε την οργάνωση της έκδοσης του; Δεν απάντησαν στο ΓΕΕΘΑ...Οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται στις μονάδες με τα μεγάλα προβλήματα, τις μεγάλες ελλείψεις, τα τεράστια κενά σε προσωπικό. Σε αυτές που υπηρετούν στρατιωτικοί οι οποίοι δεν «βγάζουν» το μήνα με το μισθό που παίρνουν και έχουν πια καταλάβει ότι το μόνο που εισπράττουν σε αφθονία είναι περιφρόνηση , αδιαφορία και πολλά παραμύθια. Τα τελευταία πάντα προεκλογικά.Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όσα έκανε χθες ο Υπαξιωματικός στη 2η ΜΑΛ. Όμως αυτό δεν απαλάσσει καθόλου τις ευθύνες της ηγεσίας που ήταν ,είναι και θα παραμείνει αποκομμένη από την «ραχοκοκαλιά» του στρατεύματος.Ελπίζουμε ότι το περιστατικό στη 2η ΜΑΛ θα είναι το τελευταίο...Μπορεί αυτό να έγινε γνωστό στην κοινή γνώμη ,γιατί οι πυροβολισμοί του ΕΠΟΠ έκαναν πολύ θόρυβο. Οι παραιτήσεις στελεχών των ΕΔ που κάθε μέρα «πέφτουν» βροχή δεν «ακούγονται» αλλά είναι πολύ πιο επικίνδυνες για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι πολίτες δεν μπορούν και δεν έχουν καμία υποχρέωση να ακούνε «πίσω» από τους πυροβολισμούς. Η ηγεσία του ΓΕΕΘΑ όμως είναι υποχρεωμένη να ακούει τους ανθρώπους που διοικεί.

The post Άκουσαν κάτι στο ΓΕΕΘΑ, «πίσω» από τους πυροβολισμούς στη 2η ΜΑΛ; Προφανώς όχι… appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άκουσαν, ΓΕΕΘΑ, 2η ΜΑΛ Προφανώς …,akousan, geetha, 2i mal profanos …